מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קולונוסקופיה וירטואלית ופוליפיםנירה12/11/2015
בת בריאה בלי הסטוריה משפחתית לסרטן מעי גס.בגלל שהגסטרולוג שלי לא הצליח לבצע לי קולונוסקופיה רגילה בגלל מבנה אנטומי ,נשלחתי לקולונוסקופיה וירטואלית .בבדיקה הכל תקין פרט לזה,שהתגלה שיש לי מעי גס מפותל וארוך מאוד .הרדיולוג שפענח הבדיקה אמר ,שאצטרך לעשות רק קולונוסקופיה וירטואלית בעתיד, ובגלל רגישות הבדיקה שנמוכה יותר מקולונוסקופיה רגילה באיתור פוליםים קטנים,מומלץ לבצע אותה כל ארבע חמש שנים כמובן בהמלצת גסטרולוג שלי. שאלתי היא ,האם מומלץ לבצע אותה באמת כל ארבע חמש שנים לגילוי מוקדם ,מבלי שיש לי הסטוריה משפחתית או תלונות ?ומה קורה אם מתגלה לי פוליפ או חלילה ממצא פתולוגי אחר , כיצד יוציא לו אותו כשיש לי מעי מפותל וארוך הרי זה בעייתי לעשות לי קולונוסקופיה רגילה המון תודה על הסבלנות והעזרה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קולונוסקופיה וירטואלית ופוליפים - תגובה
ד''ר דני רוזין12/11/2015ההנחיות לגבי בדיקות סקר מעוררות הרבה מחלוקות... הפער בין קולונוסקופיה רגילה לוירטואלית לא מאד גדול, ואני לא משוכנע שיש הוכחה שצריך תדירות גדולה יותר בוירטואלית. מציע שהגסטרואנטאולוג שלך יתן את המלצתו. אם הכל תקין ואין גורמי סיכון עשר שנים זה סביר לדעתי.
אם יש ממצא- מתמודדים... מנסים קולונוסקופיה כי לרוב כן מצליח, לעתים יש צורך בהרדמה כללית, ובמקרים חריגים מאד מנתחים אם נכשל. סיטואציה מאד לא שכיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)