מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בוהן נפוחהיעל26/12/2015
ד"ר שלום,
מלפני כחודש הופיע נפיחות באיזור הציפורן בבוהן בכף הרגל.
לא יחיסתי לזה יותר מידי חשיבות ורק לאחר כשבועיים שזה היה נראה כבר ממש לא טוב פניתי לרופא משפחה.
קיבלתי משחה אנטיביוטית (fusidic asid) למריחה וכדורי אנטיביוטיקה למשך שבעה ימים (אמוקסיקלב). והייתי עושה מדי יום אמבטיות לרגל.
בתום הטיפול פניתי לכירורג מאחר ועדיין נותר "בשר פרא" בין הציפורן לאצבע וכמובן שהיו עדיין כאבים (אומנם הדלקת/אדמומיות ממש פחתה).
הכירורג אמר לי שעלי להפסיק עם המשחה ולמרוח משחה אחרת פעמיים ביום בשם איכטמול (ointment).
אני כבר שבוע מורחת את המשחה וזה לא נראה הולך לשום מקום.
צרפתי תמונה של המצב נכון לעכשיו.
אודה לך אם תוכל לומר לי האם אין מנוס מלחתוך את הבשר והאם זה מחייב הוצאת חלק מהציפורן (כמו בניתוח חודרנית).
או שמה יש דרך נוספת לטיפול שאולי תמנע התערבות כירורגית.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוהן נפוחה - תגובה
ד''ר דני רוזין26/12/2015זה בדיוק ציפורן חודרנית וכדי לפתור את הבעיה צריך אכן להוציא את חלק הציפורן הבעייתי. לעתים זה באמת נרגע בטיפול אנטי דלקתי ופשוט גזירת פינת הציפורן, אפשר לנסות אצל פדיקוריסטית, אבל לעתים אין ברירה אלא לעשות את זה כירורגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)