מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גוש בשדאורנה29/01/2016
דר' שלום ותודה מראש,
בחודש 7/2015 עשיתי ממוגרפיה וגם אולטראסאונד. הממוגרפיה יצאה תקינה, אבל באולטראסאונד היה כתוב: ממצאים אחרים - שעה 1 הודגמה התאגדות פיברוטית מישושית . ממצא שפיר. - BIRADS : 2 לא הודגם כל גוש סולידי או ציסטי בית שחי תקין. רושם : כמתואר ממצא שפיר. - BIRADS : 2 - ממצא שפיר. וגם באוקטובר רופא נשים בדק ואמר שהכל בסדר. למטה בדף שקיבלתי מהממוגרפיה היה כתוב לגשת לרופא לפי שיקול קליני ואני לא הלכתי.
כבר שבועיים יש לי כאבים בשד שמאל באים והולכים כל הזמן וגם דקירות. בדקתי וראיתי שבשמאל יש מן גוש לא קטן ברום החזה שעה 1 אשר היה ממש קטן שהלכתי ביולי להיבדק אצל כירורג ואז עשיתי ממוגרפיה ואולטרסאונד. כשאני ישנה מרגישים את הגוש למטה בתחתית החזה כאילו יוצא מהעור . שלשום מרוב לחץ והיסטריה ניגשתי לרופא (לא שלי לא היה מקום אליו) שאמר שיש גוש וחייבים ביופסיה. קיבלתי שוק. שאלתי אם זה סרטן אמר שאי אפשר לדעת רק בביופסיה. בכל אופן קבעתי השבוע לרופא שלי שאני הולכת אליו המון שנים שאני די בוטחת בחוות הדעת שלו. ובשני אני יעשה u.s.
יש לי שאלה אליך בבקשה ואשמח לשמוע ממש את האמת.
האם תוך חצי שנה פתאום יכול להיות מצב שהממצא נהיה לא שפיר?
אם היה כתוב שפיר זה יכול להפוך לממאיר. קרו דברים כאלה לנשים?
כאבים מעידים על סרטן בשלב מתקדם?
סליחה על אורך השאלה והמוןןן תודה לך, מחכה לתשובה בקוצר רוח, דפנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גוש בשד - תגובה
ד''ר דני רוזין01/02/2016כאבים לרוב אינם מעידים על סרטן שד
גושים יכולים להתפתח מהר, אבל לאור הדמיה תקינה לא מזמן הסיכוי לא גבוה, תחזרי על us קודם, שיתן תמונה יותר ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)