תשובת u.s. בהמשך לשאלתי על גוש בשד

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• תשובת u.s. בהמשך לשאלתי על גוש בשד
    אורנה
    09/02/2016

דר' שלום ותודה רבה מראש,
    ב-29.1 כתבתי הודעה לגבי גוש בשד, שעשיתי ביולי 2015 ממוגרפיה ו - u,s ורק ב- u.s יצא ממצא שפיר. - : 2 BIRADS לא הודגם כל גוש סולידי או ציסטי בית שחי תקין. הגוש גדל הרבה מאד גם שאני שוכבת הוא זז למטה. בעמידה מרגישים אותו באמצע. בדקו אותי 2 רופאים ואמרו לי שיש גוש. אחד רצה שאעשה ביופסיה והשני אמר לי רק u.s והחלטתי לעשות בשלב זה רק u.s.
    בנוסף, ענית לי אז וכתבת : לאור הדמיה תקינה לא מזמן הסיכוי לא גבוה, תחזרי על us קודם, שיתן תמונה יותר ברורה.
    לפני שבוע עשיתי u.s. בראשון לציון שהבחורה שעשתה לי את זה הבדיקה ערכה בדיוק דקה על כל שד שהיה מוזר לי וששאלתי אותה אמרה זה בסדר גמור. לעומת זאת לפני חצי שנה עשיתי באסותא יגאל אלון שערך כ- 25 ואז היה ממצא שפיר.
    הפעם אין גוש ואין ממצא שום דבר. כתוב : BIRADS 1.
    זה לא מוזר? כשנוגעים מרגישים גוש? הוא לא נעלם? מה לדעתך עלי לעשות. האם לבקש עוד פעם u.s. ולעשות בתל אביב. יכולה להיות כזאת טעות גדולה כי הגוש קיים. מחכה לתשובתך, המוןןן תודה, דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובת u.s. בהמשך לשאלתי על גוש בשד - תגובה

ד''ר דני רוזין
    10/02/2016

מה שמרגישים כגוש לא חייב להיות גוש אמיתי- לפעמים זה פשוט איזור יותר מודגש או צפוף של רקמת השד.
    אין בעיה שתחזרי על US אם את לא בטוחה באיכות התשובה- אך סביר להניח שהתשובה אמיתית.
    בדיקת שד זה לא דבר סתמי ולא תמיד פשוט- כדאי אולי להיבדק אצל כירורג שד- שידע להבדיל בין גוש למה שרק נמוש בולט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו