המוןןן תודה ד''ר דני רוזין תבורך - ועוד שאלה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• המוןןן תודה ד''ר דני רוזין תבורך - ועוד שאלה
    אורנה
    11/02/2016

דר ד''ר דני רוזין היקר,
    הייתי אתמול אצל הכירורג שלי שהוא רופא טוב מאד, ואמר שזה ציסטה וכששאלתי אם זה יכול להפוך לממאיר ענה לי שציסטה לא הופכת לסרטן. גם לדעתך זה ככה?
    בנוסף, שאלתי למה לא כתבו שזה גוש שפיר, אמר שהם לא התייחסו לזה. לדעתי חייבים היו לכתוב בדיוק מה זה ולא להתייחס זה לא בסדר!!! כאמור, הבדיקה ערכה דקה ולא יסודית בראשל"צ., מה שלפני חצי שנה בתל אביב פירטו שזה גוש שפיר. והגוש או הציסטה לא נעלם מרגישים אותו אפילו גדל.
    הרופא נתן לי שוב U.s ואמר בעוד חודשיים. אני מאד רוצה לעשות כבר בזמן הקרוב , שאלה לי אליך, מה אתה חושב להמתין או לקבוע שוב לעשות U.s..
    וגם אני רוצה להוציא את הציסטה והרופא אמר שזה ניתוח ואם אני רוצה אין בעיה. חשוב לי שתגיד לי אם כדאי להוציא ציסטה. גם דנה דבורין היה כתוב שהוציאה ציסטות. הפחד שלי שבעתיד זה לא יגדל יותר או יהפוך לממאיר. אודה לך על 2 השאלות ששאלתי.
    תודה תודה רבה ומודה לך מלא. דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המוןןן תודה ד''ר דני רוזין תבורך - ועוד שאלה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    11/02/2016

ציסטה בשד לא הופכת לסרטן.
    מכיוון שמקדם החשד כל כך נמוך שיש פה משהו מסוכן הייתי מרגיע את כל המערכת... וחוזר על ה-US עוד כחודשיים כמו שהומלץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו