מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח בקע טבורי לאחר לידה טבעיתליבנת07/03/2016
שלום רב.
בת 33,אחרי לידה שנייה טבעית (הראשונה קיסרית).
כתוצאה מהלידה קיים בקע טבורי הגורם לי לכאבים (ולמצב טבור אסתטי לא נעים למראה).
רופא המשפחה שלי במכבי המליץ על ניתוח באסותא בשיטת של החדרת 3 מוטות לבטן,מכיוון שאין לי ביטוח שמכסה את הניתוח ניגשתי לאופצייה השנייה של ניתוח במסגרת שירותי הקופה,הופנתי לאיכילוב ושם לאחר שיחת ייעוץ נקבע לי תור לניתוח בהליך שונה ע"י חתך אחד בבטן...(לא בטכנולוגייה של אסותא).
על מנת לקבל החלטה מושכלת (אם לשים בצד את השיקול הכלכלי),אשמח לדעת מה היתרונות והחסרונות של כל הליך. נושא תקופת ההחלמה מאוד חשוב לי כי עליי לחזור במהרה לתפקוד מלא.
אשמח לעזרה.
ליבנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח בקע טבורי לאחר לידה טבעית - תגובה
ד''ר דני רוזין08/03/2016במקרה של בקע טבורי ״פשוט״, לא עמק ולא ניתוח חוזר, לדעתי אין שום יתרון לגישה הלפרוסקופית, החתך ממילא קטן, ההחלמה לא שונה מהותית, והניתוח הפתוח חוסך את הצורך ברשת שנשארת במגע עם המעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)