מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פציעה עקשנית בבטן שלא עוברת??????????????מיכאל15/03/2016
שלום ד"ר. הנני ספורטאי חצי מקצעוני. לפני כשנה החלו כאבים בשנים הצדדים של הבטן התחתונה, צד ימין עבר מיד ובצד שמאל זה רק התעצם. הכאב התגבר בעיקר באיזור הפוביס בגיד שעל העצם ליד בצד איבר המין. היה גם כאב במרכז הבטן ליד הטבור בצד שמאל כאבים של דקירות ותחושה של "משיכה" מהאגן. תחילה חשבו שאולי מדובר בבקע אך כירורג שלל זאת וטען שמדבור בפציעה בפירמידאליס וכי לא מדובר בבקע ספורטאים או בקע רגילץ מאז ועד היום כל שלושה חודשים אני עושה זריקה של סטרואידים לאיזור הפוביס איפה שעיקר הכאב, הזריקה גורמת לכך שאני יכול להמשיך בפעילות הספורטיבית עם רגישות קלה בלבד אך היא חוזרת לאחר כל 3 חודשים ואז שוב אני עושה את הזריקה, אני כעת לאחר הזרקה מס' 4 ומבין שאינני יכול עוד להמשיך ככה. בנוסף בישיבה מרובה בנהיגה או אחרי מגע באיזור אני מרגיש רגישות והכאב מתגבר. מה לדעתך הפציעה ממנה אני סובל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פציעה עקשנית בבטן שלא עוברת?????????????? - תגובה
ד''ר דני רוזין15/03/2016לעתים יש דלקת בחיבור של השריר הישר (רקטוס אבדומיניס) לעצם הפוביס, ויש אפילו ניתוח לטפל בזה, של ניתוק השריר ותפירתו מחדש.
בנוסף חלק מהבירור כולל מיפוי עצמות לראות אם יש דלקת בפוביס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)