מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה! יש לי הפרשות, אודם, דם - מהטבור..חייל2127/03/2016
היי אני בן 21.
בשבועות האחרונים היה לי אדום סביב הטבור... התעלמתי ואיר כך זה נעשה קריש דם בטבור.. קילפתי את זה ואחרי שבוע נעלם. עכשיו אחרי כמה ימים נעשה לי הפרשות של ריח לא נעים מהטבור.. אז הכנסתי מקל אוזניים לטבור (רגעיל כמו באוזן.. לא בצורה פוצעת או לא נכונה) ושהוצאתי אותו כל הצמר גפן התמלא בדם. עשיתי זאת כמה פעמים לבדוק שזה באמת מהטבור. חשבתי שזה דבר שכיח וסיפרתי למישהו שבדק על עצמו מקל אוזניים בטבור ולא יצא דם (או כמוני שהצמר גפן נצבע באדום)
אני חייל ואני לא אוהב ללכת לרפואה הצבאית כי מפרשים כל דבר ברפואה הצבאית כמצאה של החיילים ואין התייחסות מקצועית לרוב.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה! יש לי הפרשות, אודם, דם - מהטבור.. - תגובה
ד''ר דני רוזין27/03/2016זה נקרא אומפליטיס, דלקת של הטבור, והגורם הכי שכיח לזה הוא תוכן שנכלא בעומק הטבור כמו שערות או סיבי בד- שכיח יותר בצעירים שעירים עם טבור עמוק.
הפיתרון הוא היגיינה קבועה של הטבור עם חומר מחטא כמו אלכוהול או פולידין, והקפדה של ניקוי והוצאת שאריות מתוכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדואג
חייל2127/03/2016אין מה לדאוג מסרטן או משהו פנימי לא תקין? אחרי הכל המקל אוזניים הוציא דם ולא קצת.. וגם קצת שורף לי ביום האחרון הטבור.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דואג - תגובה
ד''ר דני רוזין28/03/2016אין שום קשר לסרטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)