עזרה! יש לי הפרשות, אודם, דם - מהטבור..

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• עזרה! יש לי הפרשות, אודם, דם - מהטבור..
    חייל21
    27/03/2016

היי אני בן 21.
    בשבועות האחרונים היה לי אדום סביב הטבור... התעלמתי ואיר כך זה נעשה קריש דם בטבור.. קילפתי את זה ואחרי שבוע נעלם. עכשיו אחרי כמה ימים נעשה לי הפרשות של ריח לא נעים מהטבור.. אז הכנסתי מקל אוזניים לטבור (רגעיל כמו באוזן.. לא בצורה פוצעת או לא נכונה) ושהוצאתי אותו כל הצמר גפן התמלא בדם. עשיתי זאת כמה פעמים לבדוק שזה באמת מהטבור. חשבתי שזה דבר שכיח וסיפרתי למישהו שבדק על עצמו מקל אוזניים בטבור ולא יצא דם (או כמוני שהצמר גפן נצבע באדום)

אני חייל ואני לא אוהב ללכת לרפואה הצבאית כי מפרשים כל דבר ברפואה הצבאית כמצאה של החיילים ואין התייחסות מקצועית לרוב.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה! יש לי הפרשות, אודם, דם - מהטבור.. - תגובה

ד''ר דני רוזין
    27/03/2016

זה נקרא אומפליטיס, דלקת של הטבור, והגורם הכי שכיח לזה הוא תוכן שנכלא בעומק הטבור כמו שערות או סיבי בד- שכיח יותר בצעירים שעירים עם טבור עמוק.
    הפיתרון הוא היגיינה קבועה של הטבור עם חומר מחטא כמו אלכוהול או פולידין, והקפדה של ניקוי והוצאת שאריות מתוכו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דואג

חייל21
    27/03/2016

אין מה לדאוג מסרטן או משהו פנימי לא תקין? אחרי הכל המקל אוזניים הוציא דם ולא קצת.. וגם קצת שורף לי ביום האחרון הטבור.

תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דואג - תגובה

ד''ר דני רוזין
    28/03/2016

אין שום קשר לסרטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו