ליפומות שגדלו ב 5 חודשים וכאלו שנוספו...

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• ליפומות שגדלו ב 5 חודשים וכאלו שנוספו...
    גלי
    19/04/2016

שלום רב,
    אני בת 44 בשנה האחרונה התלוננתי על גוש מוזר שצץ..הראשון בירך ימין אספקט פרוקסימלי ממצא נמוש עשיתי אולטרסאונד שבוע שעבר : הודגמה ליפומה תוך שרירית א-ווסקולרית במימדים של 37 מ"מ על 18 מ"מ..
    יש לציין אולטרסאונד קודם שנה שעברה רשמו לי לא הודגמה פתולוגיה כלשהיא ברכות רכות...
    תוך שנה הודגמה.
    בנוסף לפני 5 חודשים נתקלתי בגוש מוזר נוסף הפעם בדופן בטן שמאל תחתונה..us קודם (23.11.15) הודגמה ליפומה שטחית מוגדרת א-ווסקולרית בגודל 41 מ"מ על 21 מ"מ
    ב US שעשיתי שבוע שעבר (בעקבות הכנה לביקורת לרופא כירורג)..אותו נוסח רק שהפעם הגודל הוא 47 מ"מ על 27 מ"מ.
    בנוסף לשני הגושים הללו גיליתי בשנה האחרונה עוד גוש בבטן שמאלית עליונה ..תקופה ארוכה הרופא משפחה טען שזה לדעתו דלקת בסחוס .אך מכיוון שהגוש גדל וממשיך לכאוב בטירוף החליט לשלוח לבדיקת US... כמובן אותו נוסח ליפומה... במימדים של 30 מ"מ על 10 מ"מ...
    מוזר אני סובלת מכאבים חזקים ולפעמים עד כדי בכי באזור של הבטן בכל הצד השמאלי בגב תחתון שמאלי ובירך שמאלית...
    יש סיבה לדאגה? אקמול/אופטלגין לא עוזר בשיכוך הכאבים...לא מאמינה שיש קשר אבל סבתא נפטרה מסרטן במעי..ואימא שלי מסרטן שחלות...
    בביקורת הראשונה אצל כירורג לפני 5 חודשים (לממצא בדופן בטן שמאל תחתון)אמר שאין טעם להוציא והכאב יעבור... נכון להיום ממש לא אפילו מחמיר
    מה ניתן לעשות במצב זה?
    סליחה על ההודעה הארוכה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליפומות שגדלו ב 5 חודשים וכאלו שנוספו... - תגובה

ד''ר דני רוזין
    19/04/2016

ליפומות שגדלות ומכאיבות ניתן להסיר בניתוח- אם שטחי ניתן בהרדמה מקומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו