בלוטה בבית השחי כבר מספר שנים

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בלוטה בבית השחי כבר מספר שנים
    אני
    21/06/2016

שלום ,
    לפני 6 שנים במהלך הריון גילו לי במקרה גוש בבית השחי . הוא פנימי מאוד , עם הסתיידויות, נוקר בfna ונמצא תקין .
    שנתיים אחר כך הוא לא נצפה באולטרסאונד.
    שנתיים אחרי האולטרסאונד הזה עשיתי עוד אחד , ושם נצפה הגוש , מסוייד, מוגדר חלקית . עשיתי ביופסיה ( אם אני לא טועה טרו קאט ) ויצא תקין .
    בקרוב שוב אישה אולטרסאונד , אבל הכירורג הרגיש שהבלוטה שם , ובטוח שהכל בסדר והיא שפירה .
    שאלותיי - האולטרסאונד שעשיתי באמצע הרי לא הראה על שום גוש. איך זה ייתכן ? האם ייתכן שבחווה תצמח, תעלם , והחווה חדשה תצמח במקומה בדיוק באותו המקום ? כי הרופא שלי טוען בעל תוקף שזו אותה הבלוטה .
    2. אני חוששת שבכל זאת מדובר במשהו לא תקין אבל מנחמת את עצמי במחשבה שזה ככל הנראה ( אם זה אותו גוש ) קיים אצלי 6 שנים ואני מרגישה טוב אז סימן שהכל בסדר . האם זו מחשבה הגיונית ?

תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטה בבית השחי כבר מספר שנים - תגובה

ד''ר דני רוזין
    21/06/2016

הכי סביר שהאולטרסאונד השני פשוט החמיץ את הממצא.
    בדיקות זה לא תורה מסיני, ולפעמים האמת היא בשכל הישר (שיש לך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה , הרגעת אותי קצת

אני
    21/06/2016

בכל אופן לא נעים להסתובב עם זה ולהלחץ בכל אולטרסאונד מחדש.
    מקווה שאכן הכל בסדר
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו