מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי משהו שקרה לי בזמן הוצאת ברנולהגלית13/07/2016
שלום,
לפני שבוע בערך הייתי בבית חולים ושמו לי ברנולה, אחרי שהוציאו לי אותה ראיתי על הצמר גפן חתיכת פלסטיק קטנה של הברנולה.
חזרתי לבית חולים בשביל שיבררו אם הוציאו לי את הכל והאחות אמרה לי שזה עשוי מסיליקון ואם נשאר משהו בתוך הגוף אז בימים הקרובים אראה נפיחות ואודם- כלומר, שהגוף יידחה את הגוף הזר.
בינתיים עבר בערך שבוע ואין לי נפיחות או אודם אבל כן קצת כואב לי באזור כשאני לוחץ.
מה אני אמור לעשות? איך אפשר לברר אם נשאר לי שם משהו או לא? אולטראסאונד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי משהו שקרה לי בזמן הוצאת ברנולה - תגובה
ד''ר דני רוזין13/07/2016לא לעשות כלום. בין אם נשאר ובין אם לא (סביר שלא) אין לזה שום משמעות מעשית וזה לא דורש שום התערבות. רק במקרה הנדיר וקיצוני שנשאר משהו, וזה יעשה בעיות כלשהן, יש מקום לחפש ולטפל- החיפוש אחרי משהו תיאורטי יוביל ליותר בעיות וסיבוכים ונזקים מהתועלת, הנמצאת בכלל בספק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אריקּ13/07/2016קודם כל תודה על המענה.
רציתי לשאול מה הכוונה במקרה קיצוני ומה הכוונה אם זה יעשה בעיות? למה אני צריך לשים לב? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה - תגובה
ד''ר דני רוזין13/07/2016קיצוני במובן נדיר.
בעיות במובן של דלקת, קשיי נשימה, קריש בוריד.
אבל הסיכוי כל כך נמוך גם אם זה נשמע מפחיד שעדיף לא לעשות כלום ולהסתכן בנזקים מבדיקות וטיפולים מיותרים.
בקיצור לא לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)