שאלה לגבי משהו שקרה לי בזמן הוצאת ברנולה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי משהו שקרה לי בזמן הוצאת ברנולה
    גלית
    13/07/2016

שלום,
    לפני שבוע בערך הייתי בבית חולים ושמו לי ברנולה, אחרי שהוציאו לי אותה ראיתי על הצמר גפן חתיכת פלסטיק קטנה של הברנולה.
    חזרתי לבית חולים בשביל שיבררו אם הוציאו לי את הכל והאחות אמרה לי שזה עשוי מסיליקון ואם נשאר משהו בתוך הגוף אז בימים הקרובים אראה נפיחות ואודם- כלומר, שהגוף יידחה את הגוף הזר.
    בינתיים עבר בערך שבוע ואין לי נפיחות או אודם אבל כן קצת כואב לי באזור כשאני לוחץ.
    מה אני אמור לעשות? איך אפשר לברר אם נשאר לי שם משהו או לא? אולטראסאונד?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי משהו שקרה לי בזמן הוצאת ברנולה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    13/07/2016

לא לעשות כלום. בין אם נשאר ובין אם לא (סביר שלא) אין לזה שום משמעות מעשית וזה לא דורש שום התערבות. רק במקרה הנדיר וקיצוני שנשאר משהו, וזה יעשה בעיות כלשהן, יש מקום לחפש ולטפל- החיפוש אחרי משהו תיאורטי יוביל ליותר בעיות וסיבוכים ונזקים מהתועלת, הנמצאת בכלל בספק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אריקּ
    13/07/2016

קודם כל תודה על המענה.
    רציתי לשאול מה הכוונה במקרה קיצוני ומה הכוונה אם זה יעשה בעיות? למה אני צריך לשים לב? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    13/07/2016

קיצוני במובן נדיר.
    בעיות במובן של דלקת, קשיי נשימה, קריש בוריד.
    אבל הסיכוי כל כך נמוך גם אם זה נשמע מפחיד שעדיף לא לעשות כלום ולהסתכן בנזקים מבדיקות וטיפולים מיותרים.
    בקיצור לא לדאוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו