התייעצות בעניין תרומת מח עצם בשיטה הכירורגית

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• התייעצות בעניין תרומת מח עצם בשיטה הכירורגית
    מיכל
    27/08/2016

שלו רב ד״ר יקר. אשמח אם תענה לי הכי אמיתי - תודה. זה מאוד חשוב לי לשמוע את עצתך. הבן שלי, חייל, מועמד לתרומת מח עצם. מתלבטים מאוד בשתי השיטות. הזריקות, לא מרגישות לי ״נכונות״ , תחושת בטן, הן מבחינת הזמן שלוקחים אותן והן מבחינת חוסר הוודאות לטווח הרחוק, באם יש להן השפעה שלילית. על כן, אנו נוטים לכיוון השאיבה בניתוח. אשמח מאוד אם תוכל להסביר לי על התהליך, כולל סיכונים שישנם גם אם הם נדירים. אני ליוצה מאוד ולא יודעת מה הכי נכון לעשות. מודה לך מקרב לב. כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בעניין תרומת מח עצם בשיטה הכירורגית - תגובה

ד''ר דני רוזין
    28/08/2016

שאיבת מח עצם היא פעולה פשוטה יחסית, לא ניתוח אבל זה כואב כי חודרים עם המחט דרך העצם אז זה נעשה בהרדמה. איסוף תאים נעשה דרך מחזור הדם והוא פשוט יותר אם כי אורך יותר זמן, ויעיל. אבל מה בדיוק מתאים למקרה שלכם חייב להיות מוחלט על ידי ההמטולוג. בכל מקרה לא מדובר על התערבות קשה או מסוכנת, וכל טכניקה יעילה- למטרתה שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיכל
    15/09/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו