כאבים בישיבה לאחר ניתוח פילונדיל סינוס

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים בישיבה לאחר ניתוח פילונדיל סינוס
    ל
    05/09/2016

שלום - עברתי ניתוח של פילונדיל סינוס בהרדמה אזורית ספינלית, בניתוח המנתח שם לי תפרים והתברר לי שרוצים להוריד לי את התפרים רק בעוד שבועיים אבל בינתיים אני ממש סובל מכאבים בזמן ישיבה כתוצאה מכך שאני צריך להישאר עם התפרים הרבה זמן.
    האם ניתן להוריד את התפרים אצל כירורג מטעם קופת החולים שלי? או שאני חייב להמתין לפגישה עם כירורג מטעם בית החולים שבו עברתי את הניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בישיבה לאחר ניתוח פילונדיל סינוס - תגובה

ד''ר דני רוזין
    05/09/2016

העניין הוא לא מי יוציא את התפרים, אלא מה המועד הנכון ומה הסיכון שהאיזור יפתח. מציע לשמוע בקולו של הכירורג המנתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני מבין, אבל בינתיים זה ממש קשה

ל
    06/09/2016

לי לשבת וזה משבית לי את שגרת החיים, האם בימים הבאים הכאבים יחלשו מעט או שהכאבים ימשיכו כמו שהם כל עוד לא מוציאים לי את התפרים? אני מוכן להיות עם תחבושות לאחר שמוציאים לי את התפרים אבל אני ממש סובל מכאבים בזמן ישיבה והבנתי שזה בגלל שאני נמצא עם תפרים, הבעיה שהתפרים נמצאים לי באזור שהוא בין החשובים בגוף כי קשה לי לשבת בבית ובאוטובוס וגם קשה לי לישון שינה תקינה במהלך הלילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני מבין, אבל בינתיים זה ממש קשה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    06/09/2016

הכאב קשור חלקית לתפרים אבל לא רק, זה גם מהפצע הניתוחי עצמו. מניח שבימים הקרובים זה ירגע, כפי שלרוב קורה- אלא אם יש דלקת או מוגלה בפצע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה רק שאלה אחרונה

ל
    06/09/2016

האם לאחר פעולת מעיים אפשר לנגב את האזור עם נייר טואלט? או שלאחר היציאה מהשירותים יש לשטוף את האזור במים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה רק שאלה אחרונה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    08/09/2016

זה לא בדיוק בדיוק אותו איזור... אבל לאחר ניתוח עדיף (גם) לשטוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה על התשובות עזרת לי מאוד

ל
    08/09/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו