מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בישיבה לאחר ניתוח פילונדיל סינוסל05/09/2016
שלום - עברתי ניתוח של פילונדיל סינוס בהרדמה אזורית ספינלית, בניתוח המנתח שם לי תפרים והתברר לי שרוצים להוריד לי את התפרים רק בעוד שבועיים אבל בינתיים אני ממש סובל מכאבים בזמן ישיבה כתוצאה מכך שאני צריך להישאר עם התפרים הרבה זמן.
האם ניתן להוריד את התפרים אצל כירורג מטעם קופת החולים שלי? או שאני חייב להמתין לפגישה עם כירורג מטעם בית החולים שבו עברתי את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בישיבה לאחר ניתוח פילונדיל סינוס - תגובה
ד''ר דני רוזין05/09/2016העניין הוא לא מי יוציא את התפרים, אלא מה המועד הנכון ומה הסיכון שהאיזור יפתח. מציע לשמוע בקולו של הכירורג המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני מבין, אבל בינתיים זה ממש קשה
ל06/09/2016לי לשבת וזה משבית לי את שגרת החיים, האם בימים הבאים הכאבים יחלשו מעט או שהכאבים ימשיכו כמו שהם כל עוד לא מוציאים לי את התפרים? אני מוכן להיות עם תחבושות לאחר שמוציאים לי את התפרים אבל אני ממש סובל מכאבים בזמן ישיבה והבנתי שזה בגלל שאני נמצא עם תפרים, הבעיה שהתפרים נמצאים לי באזור שהוא בין החשובים בגוף כי קשה לי לשבת בבית ובאוטובוס וגם קשה לי לישון שינה תקינה במהלך הלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן אני מבין, אבל בינתיים זה ממש קשה - תגובה
ד''ר דני רוזין06/09/2016הכאב קשור חלקית לתפרים אבל לא רק, זה גם מהפצע הניתוחי עצמו. מניח שבימים הקרובים זה ירגע, כפי שלרוב קורה- אלא אם יש דלקת או מוגלה בפצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רק שאלה אחרונה
ל06/09/2016האם לאחר פעולת מעיים אפשר לנגב את האזור עם נייר טואלט? או שלאחר היציאה מהשירותים יש לשטוף את האזור במים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוקיי תודה רק שאלה אחרונה - תגובה
ד''ר דני רוזין08/09/2016זה לא בדיוק בדיוק אותו איזור... אבל לאחר ניתוח עדיף (גם) לשטוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על התשובות עזרת לי מאוד
ל08/09/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)