מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ct מיון מאז בחילות ובעיות נוספות ללא תשובות ברורות דואג מאודיוסי27/10/2016
שלום לפני כשנה הגעתי למיון עקב כאב
בטן והרגשה כללית לא טובה עברתי רוטינה של בדיקות מורחבות כולל הדמיות בחשש לתוספתן יש לציין שלפני כמה שנים עברתי קולו וגסטרו קולו פעם אחת וגסטרו 3 פעמים שנמצא ריפלוקס ובקע נלקח ביופסיה לצליק מלמעלה תקין קולו תקין בסיטי במיון לפני כשנה נמצא כך בבטן ימין תחתונה הודגם מבנה טומבלרי עם תבנית של מעי מוצאו מהצקום ועם קצה עיוור מתאים לתוספתן רוחבו מקסמילימנמדד עד 0.4 ס"מ נסרק נוזל חופש בכמות קטנה בבטן ימין תחתונה וגודש קל באגנון כליה ימנית טופלתי באוגמנטין אולטרסאנוד חוזר בקופה היה תקין לחלוטין הכול נעלם יש לציין שתמיד שאני ניגש למיון יש חשש לתוספתן בדיקות מורחבות בקופה בדיקות דם תקין בדיקה חוזרת אצל רופא המשפחה לא מזמן רשמה רגישות ודווקא עם ניע מוגבר שלחה אותי לאבחון דחוף שרשם ניע מוגבר מאוד ואמר לא שולל תוספתן אבל מנסיוני ידעתי שזה לא זה יש לציין שבמיון היה לי טשטוש נוראי בעניים אולי בעקבות הדלקת אנא מימך מימך בבקשה עם תוכל להגיד לי במה מדובר האם זה משהו מסוכן ? אני בחור צעיר ודואג מאוד ועברתי המון המון בדיקות יחסית לבחור צעיר עקב מה שקרא לפני כשנה אני כול הזמן לא מרגיש טוב רמות ויטמנים מעט נמוכים כמו בי 12 ויטמין d וחומצה פולית הכול בגבול הקו התחתון שאר הספירות אנדו וסרו והמון המון בדיקות הכול תקין לאחרונה התחיל אצלי יובש בעור ..שהרגשה שהיא יובש פנימי גם סכרת נשלל מה הכיון לאיזה רופא לפנות אני מאוד מודאג אשמח לתשובה עזרה ןכיון תודה רבה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי בטן
ד''ר דני רוזין29/10/2016קשה לתת אבחנה, בודאי שלא נראה שמדובר במשהו ״מסוכן״ אבל יתכן בכל זאת מחלת מעי דלקתית כלשהי.
ממליץ לפנות לגסטרואנטרולוג שירכז את הבירור והמעקב.
במידה ותגיע שוב למצב שמצריך מיון- יתכן ויהיה מקום, אם לא תהיה אבחנה מובהקת, לכריתת התוספתן בכל זאת, שלעתים נותן תמונה דלקתית כרונית ולא ברורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהct מיון המשך לתשובתך
ct מיון המשך לתשובתך29/10/2016בהמשך לתשובתך זה נראה כמו שהיה דלקת תוספתן כרונית מה זה אומר!? אמרת דלקת במעי כמו מה נראה כי עברתי קולנוסקפיה וגסטרו פעמיים וגם ct ןאלטרסאנוד שהוא אמר לי יש טיפה גסטיריסט שלא הבנתי מה זה
מה שמעניין מה זה הנוזל הזה שהיה ונעלם הייתי אצל הרבה רופא גסטרו אחד אומר אבנים איפה בדיוק ואיך לא מצאו אינני יודע אבחנה שלי זה מעי רגיז שלא נראה לי הבדיקות של הויטמנים זה היה
B12 -244
B9-7.1
D-70
אני לא משלשל מה שכן יש לי טחורים פנימיפ מדממים שנבדקתי אצל פרוקטו לוג
אני ממש לא יודע מה לעשות סובל ממש יש לציין שאני סובל ממיופתיה תורושתית
מה שכן ניהיה לי רעשים במפרקים הרופא משפחה אומר שכאילו נראה שיש בעית ספיגה של עצם עברתי בדיקות מקיפות מאוד אשמח לתשובתך אולי תוכל להמליץ על כיון בדיקה וכמו מה זה נשמע
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאבי בטן
ד''ר דני רוזין29/10/2016התמונה מורכבת, נוזל הוא לפעמים תגובה לדלקת, אבל לא ברור במה מדובר וקשה לקבוע אבחנה כך על פי התיאור. זה לא נראה בתחום הכירורגיה, ומציע לרכז את הטיפול אצל רופא פנימי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך ct
המשך ct לגבי30/10/2016תודה בהמשך לתשובתך..רציתי לציין שעשיתי אולטרסאנוד אחרי הטיפול באוגמנטין שקיבלתי והכול היה תקין ללא נוזל אבל עדיין סובל ..יעצת לי גסטראנולוג..ואמרת לי בהודעה השניה פנימאי האם זה אותו דבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן ולא...
ד''ר דני רוזין30/10/2016גסטרואנטרולוג הוא רופא פנימי שהתמקצע במערכת העיכול. לרופא פנימי לעתים יש ראיה רחבה יותר על בעיות דלקתיות, חיסוניות, ולגבי מערכות שונות בגוף.
בכל מקרה מה שחשוב זה רופא אחד שירכז את הבירור ובטיפול- ולא סתם ״לאסוף בדיקות״* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
ct מיון30/10/2016מה זאת אומרת לאסוף את הבדיקות..יש לי את כול הבדיקות גם שעשיתי מזמן זה רופא המשפחה ריכז לי עבור הגסטראנולוג
העניין שהכאב בכמה אזורים במיוחד באיזור מתחת לצלעות ממש בימין ובאיזור אפנדציט כול הזמן יש לי הרבה גזים באיזורים אלו רופא המשפחה שבדק אותי אמר שזה מאוד מוזר מצד אחד יש ניע מוגבר מאוד ומצד שני יש כאבים כמו תוספתן האם לדעתך זה מצריך מיון שוב עם אני סובל מי זה זמן רב יש לי תור לגסטרו פחות מחודש .מה שכן עכשיו לאחרונה סובל הרבה מבחילות..אני מטופל בנקסיום אבל לא לוקח תמיד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי משהו נוסף
המשך שחכתי30/10/2016אתה אומר שהמצב מורכב וזה קצת הרבה מדאיג אותי..האם תוכל להיות יותר ספציפית מבחינת אבחנה בערך למה שנראה לך!?האם קיים טיפול לדלקת זאת
יש לציין שבאלטרסאנוד החוזר נעלם הנוזל אבל מאז מרגיש רע האם אתה ממליץ להתאשפז בבית חולים או לחכות לרופא גסטרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
ד''ר דני רוזין30/10/2016המצב ״מורכב״- לא במובן מסוכן אלא מבחינה זו שיש לך הרבה תלונות ותחושות ולא תמיד קל למצוא מהן את האבחנה.
לא בטוח שיש טעם במיון כעת אבל אם כרגע יש כאבים חזקים אז יכול לגשת. אם לא- הבירור הוא לא דרך מיון. מציע שתחזור לרופא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
בהמשך לתשובה30/10/2016כעת אין כאבים אבל מה שיש המון זה גזים בצד שציינתי כול הזמן שאני ניגש לרופא רושם ניע מוגבר בצד הזה יכול להיות שיש פיספוס של אבן?
דעתך יש בעית ספיגה לפי רמות הויטמנים?
מה שהכי מפריע לי ואולי תוכל לתת לי כיון בנתיים מה לנסות זה שיש לי סוג של קו ונקודה צף כזה בעין ויובש בעור זה הדבר שהכי מפריע לי באמת ומכניסה אותי לחרדה ודכאון פוגע ממש באיכות חיי חשבתי שזה אולי בגלל ספיגה לא טובה של איזה ויטמין שקשור לראיה וליובש יש לציין שרופא עניים לפני שנה אבחן אלרגיה וטופלתי באופטליסט זה אחרי שהייתי במיון שאז לגמרי היה לי כמו חול ממש בעניים לא יכלתי לפתוח אותם שחזרתי אחרי כמה חודשים לבדיקה שוב אצל עניים הכול היה תקין לחלוטין כולל מבחן דמע יש קשר בין עניים למערכת העיכול !? עם אשתה מוקסיפן עם סותר חומצה זה יכול לעויל? כי גם בבדיקות דם מדדי דלקת היו תקינים אני ממש מיואש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השאלות מחוץ לתחום התמחותי. חוזר על ההצעה לפנות לרופא פנימי
ד''ר דני רוזין30/10/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)