ניתוח אבצס בתנוך האוזן

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• ניתוח אבצס בתנוך האוזן
    עדי ליפשיץ
    17/11/2016

שלוםרב-לפני כשבעה חדשים צמחה לי בליטה בגודל אפונה קטנה על סחוס תנוך האוזן,שנראתה כמו בליטה של הסחוס.לפני כמה ימים היא התנפחה נעשתה אדומה חומה.הופניתילכירורג, שניקז את האבצס בלחיצות, ונחבשתי עם משחה אנטיביוטית לשבוע,ואנטיביוטיקה לשבוע.אך הרופא אמר שאח"כ אצטרך לעבור ניתוח,כנראה בגלל הבליטה בעור. אחרי שקראתי על האבצסים, וגם בפורומים נזכרתי שהיו לי גם אבצסים בבית השחי,ובמפשעה בשלוש השנים האחרונות.גם כיום יש לי במפשעה שני גושים קטנים וקשים ללא כאב, וגם לעיתים בין שתי הירכיים גושים נוזליים צורבים ומשפשםים,אך מתנקזים מעצמם בד"כ. יש לי שתי שאלות בעניין-(א)מה הסיבה לריבי התופעות הנ"ל (ב)לאור תיאור העניין באוזן, האם חיוני לנתח אחרי הניקוז וההחלמה של האבצס. בודה מראש לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אבצס בתנוך האוזן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבצס

ד''ר דני רוזין
    17/11/2016

מדובר בציסטות של בלוטות עוריות,זו נטיה של העור ולעתים בשכיחות יתר אצל אנשים מסויימים. יש לדלקות נטיה לחזור ולכן ממליצים להסיר אחרי דלקת- אבל זה לא בגלל שמדובר במשהו מסוכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

עדי
    17/11/2016

תודה רבה ד"ר רוזין, על תגובתך המהירה. אודה לך אם תוכל גם להתייחס לניקוז האבצס בתנוך האוזן מדוע בעצם מפנה אותי הכירורג לניתוח אחרי הטיפול במשחה ובאנטיביוטיקה? שכחתי לציין שאני סובלת מפוליציטמיה ורה,שאובחנה לפני כשנתיים. אני מאוזנת על רמת ההמוגלובין .
    ושוב-הרבה תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למניעה.

ד''ר דני רוזין
    17/11/2016

כי ניקוז האביב לא מסיר את הציסטה עצמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודות

עדי
    17/11/2016

שוב תודה רבה, גם על התשובות וגם להיענות המהירה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו