מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח אבצס בתנוך האוזןעדי ליפשיץ17/11/2016
שלוםרב-לפני כשבעה חדשים צמחה לי בליטה בגודל אפונה קטנה על סחוס תנוך האוזן,שנראתה כמו בליטה של הסחוס.לפני כמה ימים היא התנפחה נעשתה אדומה חומה.הופניתילכירורג, שניקז את האבצס בלחיצות, ונחבשתי עם משחה אנטיביוטית לשבוע,ואנטיביוטיקה לשבוע.אך הרופא אמר שאח"כ אצטרך לעבור ניתוח,כנראה בגלל הבליטה בעור. אחרי שקראתי על האבצסים, וגם בפורומים נזכרתי שהיו לי גם אבצסים בבית השחי,ובמפשעה בשלוש השנים האחרונות.גם כיום יש לי במפשעה שני גושים קטנים וקשים ללא כאב, וגם לעיתים בין שתי הירכיים גושים נוזליים צורבים ומשפשםים,אך מתנקזים מעצמם בד"כ. יש לי שתי שאלות בעניין-(א)מה הסיבה לריבי התופעות הנ"ל (ב)לאור תיאור העניין באוזן, האם חיוני לנתח אחרי הניקוז וההחלמה של האבצס. בודה מראש לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אבצס
ד''ר דני רוזין17/11/2016מדובר בציסטות של בלוטות עוריות,זו נטיה של העור ולעתים בשכיחות יתר אצל אנשים מסויימים. יש לדלקות נטיה לחזור ולכן ממליצים להסיר אחרי דלקת- אבל זה לא בגלל שמדובר במשהו מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
עדי17/11/2016תודה רבה ד"ר רוזין, על תגובתך המהירה. אודה לך אם תוכל גם להתייחס לניקוז האבצס בתנוך האוזן מדוע בעצם מפנה אותי הכירורג לניתוח אחרי הטיפול במשחה ובאנטיביוטיקה? שכחתי לציין שאני סובלת מפוליציטמיה ורה,שאובחנה לפני כשנתיים. אני מאוזנת על רמת ההמוגלובין .
ושוב-הרבה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למניעה.
ד''ר דני רוזין17/11/2016כי ניקוז האביב לא מסיר את הציסטה עצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות
עדי17/11/2016שוב תודה רבה, גם על התשובות וגם להיענות המהירה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)