דחיית ניתוח בקע טבורי

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• דחיית ניתוח בקע טבורי
    מירב
    23/01/2017

שלום
    שמי מירב בת 36 יש לי בקע טבורי קטן יחסית שאינו גורם לי כאבים כלל. תחילה היה גורם לי אי נוחות ורגישות גבוהה (במגע עם החולצה או בשכיבה על הבטן) ובשבועות האחרונים כבר כמעט ואיני מבחינה בקיומו..
    התייעצתי עם מספר רופאים וכן אנשים שעברו את הניתוח וכולם היו בדעה דומה- לסיים עם זה כל עוד אני צעירה ובריאה והבקע לא גדול כי אין לדעת מה יקרה בעתיד וכיצד יתפתח. אני עדיין מאד מתלבטת וחוששת גם מכל הקשור לניתוח עצמו (הרדמה כללית וכו') וגם מהצלקת שתישאר לאחר מכן (הומלץ לי ניתוח בשיטה הפתוחה הרגילה). השאלה שלי האם אכן כדאי לנתח? במידה ואני מחכה ודוחה האם בהכרח הבקע יגדל? אוסיף ואציין שאני מתאמנת 2-3 פעמים בשבוע- אירובי בעיקר.
    אשמח מאד לתשובה תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחיית ניתוח בקע טבורי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איני רואה סיבה לנתח בקע קטן שלא מפריע

ד''ר דני רוזין
    23/01/2017

החששות מהעתיד תמיד נראות לי מופרכות. אם יגדל או יפריע תמיד ניתן יהיה לטפל בזה.
    יש גם אפשרות שהניתוח יכשל והבקע יחזור כגדול ובעייתי יותר...
    בכל מקרה אם תחליטי מדובר בניתוח קטן עם צלקת קטנה ותוצאה קוסמטית טובה- לא מדובר בחתך בטני גדול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר

מירב
    23/01/2017

חייבת לציין שמבין 3 הרופאים שביקרתי, תשובתך הייתה מאד נעימה ואופטימית :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הסיכוי לבקע כלוא?

מירב
    25/01/2017

הבנתי שיכול להיווצר מצב מסוכן של בקע כלוא. מה הסיכוי של זה לקרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמוך מאד. אחוזים ספורים.

ד''ר דני רוזין
    25/01/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו