מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבצס במפשעה. האם זה נכון שצריך להפסיק חלב פרה וזה יעבור?נועה20/03/2017
שלום ד״ר
כבר כתבתי הודעה על כך בטח תמצא את זה בתוך איזו תגובה של מישהי. אז עכשיו כותבת את זה יותר מסודר.
אז ככה אני מצטערת שאני מפרטת ואולי מגעילה ככ זה פשוט מיאוש
אני שוקלת 120 קילו לפני חמישה חודשים גיליתי את ה אבצס הזה במפשעה זה קרה כי לא ניקיתי את הצרכים טוב כי לא הצלחתי להגיע לשם. נכון לא הייתי הגיינית בכלל לצערי. הלכתי לרופא אמר לי זה בטוח בגלל ההשמנה נתן לי אנטיביוטיקה בכדורים אחרי זה חזרתי ניקזו את זה זה לא עבר ואז חזר האבזס. שעבר הדימום של הניקוז ובדקתי את זה זה היה שם כמו לפני הניקוז כאילו לא נוקז. אחרי זה קיבלתי אנטיביוטיקה במשחה וזה נשאר אותו הדבר.
הלכתי אתמול למיון נשים בקהילה הרופא אמר לי שהוא בטוח שזה מההשמנה אבל הוא גם בטוח שאני כבר בתוך סכרת אחרת למה זה לא עובר? בלי שראה בדיקת דם בלי כלום ככה אמר שבטוח שיש לי סוכרת.
רוצה לציין שזה מדבק אצלי אם אני עושה איזושהי פעילות מינית לא עם בן הזוג כי ברור שאז הוא ידבק אלא לבד אני עם עצמי זה מדביק את כל האזור ואז אחרי יום זה עובר.
ואז אחרי תקופה אם שוב אני עושה מה שעושה בלית ברירה שוב זה מדביק את כל האזור תוך יום זה מתרפא אבל רק האבזס ההוא הראשי תקוע ולא עובר. הכל נדבק עובר תוך יום אבל האבזס הראשי תקוע ולא עובר.
מה אפשר לעשות?
סיפרה לי בת משפחה שצריך לא לאכול לא סוכר ולא חלב פרה כי זה המזון של האבצס שאני חייבת להפסיק לצרוך את זה. היא אומרת שזה מתחיל בזה וגם לה זה ככה התחיל ובסוף התפתח להידרדניטס. זה נכון ד״ר מאבצס זה מתפתח להידרדניטס?
תודה רבה לך
סליחה על הישירות
אני מרגישה עם זה מאוד רע
ד״א אני ארזה כבר התחלתי תהליך רציני בעינין.
תודה רבה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאת ההודעה על ההידרודניטיס
נועה20/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הידרדניטיס היא תהליך דלקתי של העור עקב בלוטות החלב והזיעה- וזה יכול ליצור אבצסים.
ד''ר דני רוזין20/03/2017זה לא בדיוק שאבצס הופך להידרדניטיס.
בכל מקרה ירידה במשקל יכולה לעזור כמובן, ואת כמובן יכולה לשנות מרכיבים בדיאטה ולבדוק אם עוזר. אין לי מתכון פלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה. אין דרך להתפטר מיזה סופי?
נועה20/03/2017אם ארזה זה באמת יצטמצם?
כל הבנות שכתבו לך פה הן שמנות? קשה לי להאמין.
לא רוצים לנתח לי את זה יחד עם הכיס כי אומרים שזה קטן אני לא חושבת שזה בסדר שאשאר עם זה זה הרי זיהום לא?
תודה רבה ובליחה אם הגעלתי אותך היום חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא כולן שמנות. ניתוח לעתים פותר את זה, להחלטת הכירורג או עדיף פלסטיקאי
ד''ר דני רוזין20/03/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה? תודה ענקית. אני אקבע למישהו מומחה פלסטיקאי
נועה20/03/2017תודה רבה רבה
מה שאתה עושה פה זה עבודת קודש לידיעתך.
אנשים באים לפה בהסטריה
ואתה מכוון ומרגיע ועונה על שאלות
ממש תודה 🌷* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)