כריתה של האבר מין ?

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כריתה של האבר מין ?
    יעל
    01/04/2017

היי ד״ר
    אני בת 14
    מאז שנאנסתי יש לי פצעים במפשעה ובשפתיים שנכנסים גם בתוך השפתיים בתוכם פצעים מוגלתיים שלא עוברים לי מאז האונס לפני שלושה חודשים. לא קיימתי יחסים בחיים. ברור שזה מהאנס המנוול.הלכתי לרופא שלי שבדק אמא שלי לקחה אותי הרופא הזדעזע מכמות הפצעים ה מוגלתיים שהצטברו שם. הרופא רוצה לעשות כריתה מלאה של המפשעה השפתיים והדגדגן. הוא אומר שאין ברירה שהמקום מזוהם ומוגלתי. ניסינו אנטיביוטיקה ולא עזר משחות ולא עזר טז הוא אומר שאין ברירה צריך לקרות את כל האבר מין שלי ממש כמו מילה לנשים

זה שפוי? מה דעתך? אני גמורה מיזה ומאוד מפחדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כריתה של האבר מין ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ברור לי מי הרופא (מה המומחיות), ומאיפה נובעת ההצעה

ד''ר דני רוזין
    01/04/2017

בלתי סביר בעליל, אלא אם יש פה אי הבנה- שלך אותו או שלי אותך.
    כמובן שבמקרים חריגים כאלה יש מקום ליותר מחוות דעת אחת.
    אם אני מבין נכון את התיאור- יש פה מקום לטיפול רב מקצועי (מומחי עור, זיהומיות, פלסטיקה, גינקולוגיה, פסיכולוגיה/עובדת סוציאלית), ועדיף אולי במסגרת אישפוז, בבית חולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה אני אברר שוב אולי לא הבנתי נכון. תודה רבה

יעל
    01/04/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו