שינוי בפיטמה כאבים ופריחה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• שינוי בפיטמה כאבים ופריחה
    ענבל
    13/05/2017

שלום רב אני בת 32 בריאה ללא היסטוריה משפחתית
    לפני חודש וחצי עברתי אולטרסאונד בשד שיצא תקין בעקבות ציסטה שהייתה ונעלמה. בשבועיים האחרוניים החלו לי כאבים בפיטמה שמקרינים לכתף הבחנתי שעל הפיטמה יש גבשושית קטנה שמורכבת משלוש גבשושיות קטנות בצבע הפיטמה וקצת לבן יש לי כאלה גם על העטרה
    ייתכן שהיו שם קודם רופאת משפחה לא נתרגשה ואמרה לי למרוח קרם יש לציין כי חודש שעבר נגעתי רבות באיזור הפיטמה מכיוון צמחה לי נקודת חן שבדקתי אותה שוב ושוב(רופא עור אמר שהנקודה בסדר לא חשודה) יש לי תור לכירורג שד עוד שבועיים האם נשמע דחוף יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש לא דחוף

ד''ר דני רוזין
    13/05/2017

יש הרבה שינויים באיזור הפיטמה והעטרה שהם בגדר הנורמה, וקשורים לבלוטות החלב של עור הפטמה.
    יש גם בעיות עור ״רגילות״ כמו פריחות וכו׳ שיכולות להופיע באותו איזור.
    מיעוט נדיר של המקרים הוא ביטוי עורי של גידול בשד, שניתן לאבחן אותו בביופסיה עורית פשוטה- אך לאור גילך וההדמיה התקינה הסיכון לכך זעום, וכירורג השד יחליט לגבי הצורך בבירור נוסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו