כאבים עזים בעצם החזה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים בעצם החזה
    ענבל
    23/05/2017

שלום רב אנימאישה בת 32 בריאה בדרך כלל ללא היסטוריה משפחתית. לפני כשבועיים התחלתי להרגיש כאב עז מהשד השמאלי חשבתי שמדובר בשד וגיליתי שמדובר בעצם שמתחת לשד כאב עז ושורף שלא מרפא בעיקר במגע במשך שבועיים. הכאב התחיל להתפשט למפרקים בידים וגם לצד השני יש לציין שהכאב הוא תחושה של שריפה ואפילו מעיק אותי באמצע הלילה הייתי במייון לפני יומיים והרופא אמר שמדובר בשרירים לקחו לי בדיקות דם ועשו צילום הכל ניראה תקין חוץ מסוכר מעט גבוהה אך יש לציין שלא הייתי בצום ויצאתי באמצע הבדיקות לא פיענחו לי אותם אל בטבלת בדיקות דם כל הערכים היו בנורמה וצילום ריאות תקין . אני נורא מתוסכלת יש לציין שיש לי גם כאב עז בשרירים. וקצת מגרד לי בגוף. האם יתכן שיש לי דלקת פרקים כלשהי? יש לציין שקיבלתי מרופא משפחה אטופן ויש מעט שיפור אך עדין כאבים בכל מפרקי הגוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים עזים בעצם החזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתכן ומדובר בדלקת פרקים, אבל יש הסברים אפשריים נוספים-

ד''ר דני רוזין
    24/05/2017

אפילו סתם מחלה ויראלית.
    ההתייעצות כדאי שתהיה בתחום של רפואה פנימית ולא כירורגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ענבל
    24/05/2017

תודה רבה על התשובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו