טרומבופלביטיס בשד האם זה מסוכן וממה זה נובע

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• טרומבופלביטיס בשד האם זה מסוכן וממה זה נובע
    רינת
    22/09/2017

שלום רב חצי שנה אני בבדיקות כירורג שד 3 כירורגים בגלל תחושת שריפה מוזרה לאחר שטופלתי כמה ימים בהורמונים עקב איחור בווסת...ללא ממצאים מישושיים בשד...us שדיים תקין ללא ממצא...לאחר 3 חודשים שוב ביצעתי us שדיים במקום אחר אצל רדיולוג פרטי שוב ללא ממצאים..חזרתי לכירורג שד בקהילה לתת לו את התשובות הוא שוב בדק ידנית הכל תקין... לאחר יומיים מהבדיקה הידנית יצא לי וריד כמו מיתר חזרתי אליו קרא לזה מונדור תת עורי טרומבופלביטיס בשד... הוא לא היה מודאג אמר שזה בדרך כלל מטראומה מקומית...התעקשתי שוב על אולטרסאונד שדיים שזה כבר יהיה הפעם ה3... התור שלי רק בעוד שבועיים ואני מודאגת האם בבקשה תוכל להסביר לי בקצרה את התופעה הזאת? ממה נגרם ואיך זה אמור לחלוף? אני בת 32...סליחה על האורך פשוט מאוד מודאגת..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכן שפיר ולא מדאיג ולא קשור לסרטן.

ד''ר דני רוזין
    22/09/2017

לעתים קורה ביחוד בשד גדול.
    אם יש לך הרבה הדמיות לאחרונה אין מה לדאוג, תשלימי את הבאה בלי לחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש המלצה לטווח הארוך מהתופעה הזאת,?

רינת
    24/09/2017

אכן השדיים שלי מתנפחות נורא וכואבות בזמן ביוץ ולפני ווסת... אבל התסמונת מונדור הזה אין הרבה מידע פה בארץ על זה...למה, ? בדקתי ברוסית ויש מלא מידע במדינות אחרות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין המלצות מיוחדות... מה ממליצים ברוסית?

ד''ר דני רוזין
    24/09/2017

איזה מידע עזר לך מעבר להשערות חסרות ביסוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאמת הלחיץ אותי עדיף לדעת כמה שפחות

רינת
    25/09/2017

והבנתי אותך גוגל רק מכניס לפאניקה....תודה רבה ושנה טובה! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו