מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טרומבופלביטיס בשד במיקום אחר פתאוםרינת17/10/2017
שלום כתבתי לך על מונדור בשד מלמטה עד חצי עליון ..בזמן שהתחילה נסיגה שמתי לב שיש לי טרומבופלביטיס גם מכיוון בית השחי לכיוון השד...עשיתי שוב הדמיה ללא ממצא... אני מפחדת שזה טרומבופלביטיס נודד קראתי שזה סימן לממאירות האם זה נכון??? מה עליי לעשות? איזה בדיקות בבקשה תמליץ לי... עשיתי ביוכימיה המטלוגיה ובדיקת קרישיות הכל תקין...אז איפה הבעיה אני נואשת כבר וכולי בפאניקה...אני בת 32 ויש לי ילדה בת 9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נודד זה באיזורים שונים בגוף
ד''ר דני רוזין17/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו שאני לא זוכרת אם זה היה גם בבית השחי לכיוון השד...לא יודעת עם מי להתייעץ כבר...ואני חרדה מאוד
רינת18/10/2017חרדה מאוד לא יודעת עם מי להתייעץ כבר...מה זאת אומרת במקומות שונים בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכוונה למקומות שונים בגוף לא רק בשד.
ד''ר דני רוזין18/10/2017מציע לפנות לבדיקת רופא שד מסודרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי כבר פעמיים החודש
רינת18/10/2017רציתי פשוט חוות דעת נוספת... הרופאת משפחה לא מכירה את התופעה הזאת..הכירורג ניסה להרגיע אבל זה מפחיד אותי קראתי יותר מדי על נדידה... חוץ מכירורג לאן אפשר לפנות בקשר לזה? יש מומחים ספציפים לזה? תודה על המענה וסליחה על כל השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין מומחים ספציפיים- זו תופעה מוכרת. אבל ממש לא מה שיש לך... זה לא נחשב נדידה.
ד''ר דני רוזין19/10/2017זה אותו מקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון זה בשד אבל
רינת20/10/2017אבל זה היה בשד למטה ועכשיו זה ליד בית השחי לכיוון השד מלמעלה על אותו קו... יש דבר כזה כירורג כלי דם? מוזר לי הרופאת משפחה שלי אמרה שפעם ראשונה נתקלת בזה.. נדידה זה ברגליים ובידיים?
יש כירורג כלי דם... די בספק אם יתן לך מענה אבל יכולה לפנות.
ד''ר דני רוזין20/10/2017כבר לא זוכר, האם היה בירור קרישה?
המושג מתייחס לאיזורים שונים בגוף, לרוב גפיים, אבל צריך להבין מה המשמעות של סימנים ברפואה- לא כל תופעה שקשורה למצב כזה או אחר משמעותה שהמצב אכן קיים. אלו רק רמזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הייתה בדיקת קרישה יצא תקין
רינת22/10/2017גם בדיקות דם כלליות יצאו תקינות...בוצע צילום חזה לפני 3 חודשים.. לפני המקרה..אולטרסאונד שד גם בוצע פעמיים.... שאלה לי אלייך יכול להיות תופעה של מסאז אגרסיבי? עם לחיצות בבית החזה חזקות? שבוע וחצי לפני שזה יצא עשיתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם יש לי שינויים הורמונליים
רינת23/10/2017הכל השתבש אצלי הוסת התחילה לאחר נתנו לי לפני חצי שנה כדורים הורמונליים לקחת שבוע.... וגם עכשיו לא תקין...בגלל זה אני לא יודעת לאן לקשר את זה...לא יודעת איזה בדיקות לעשות עוד...
לא לכל דבר יש הסבר פשוט, ואם נעשה בירור יחסית מקיף עד כה-
ד''ר דני רוזין23/10/2017לפעמים פשוט צריך להניח לזה, לראות אם מתפתח משהו נוסף ולברר בהתאם לממצאים שיתגלו (אם יתגלו) למעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר נואשת
רינת24/10/2017הייתי שוב אצל הכירורג שד הוא אמר לי שהמונדור עבר...ומה שיש לי למעלה זה לא טרומבופלביטיס אלא סיבים של רצועת קופר....אבל איך פתאום משנה את דעתו???? זה בגלל שהייתי נודניקית... אבל מישהו חייב לתת לי הסבר.... אתה ממליץ לי לגשת לכירורג כללי?
כן, לכי לעוד מישהו שיבדוק ואולי ירגיע, לא רואה סיבה להיות כה מודאג
ד''ר דני רוזין24/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על הכל
רינת25/10/2017המון תודות על המענה והסבלנות...מעבר להיותך רופא אתה גם כל כך אנושי ונותן יחס כל כך אישי כאן בפורום...תודה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)