כאבים בבטן שמאלית עליונה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן שמאלית עליונה
    מקסים
    19/10/2017

שלום, כתבתי לך לפני חודש בערך על זה שאובחנתי עם קרוהן כנראה- בקולונוסקופיה נמצאה פרוקטיטיס ונמצאה דלקת כרונית קלה בצקום על סמך ביופסיות.
    יש לי כבר שנה כאבים באזור הבטן השמאלית העליונה וכתוצאה מזה אני לא מסוגל לשכב על צד שמאל במיטה כי זה מתחיל לכאוב לי שם ויש תחושה שכאילו משהו נמעך ונמחץ ולעיתים הכאב מקרין לחזה.
    לאחרונה הבחנתי כי גם כשאני רץ לשניות בודדות הכאב מאוד מתגבר בזמן הריצה ויש שם תחושה חזקה של משהו כואב וזז.
    בינתיים אני לוקח חודש וחצי פנטסה ואני לא בטוח שאני מרגיש שיפור כלשהו.
    הצעת לי לא למהר עם CT בטן ואני מסכים איתך לאור העובדה שכבר עברתי לפני שנתיים CT בטן.
    האם התלונות שלי שהכאב בבטן שמאלית עליונה מתגבר בריצה ובשכיבה על צד שמאל במיטה והתחושה שלי היא של איזה איבר נמחץ וכואב וזז מכוונת לאיזשהו כיוון? אני אובד עצות אני כבר התייאשתי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבטן שמאלית עליונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ממש מכוון, אבל יתכן והכאב בכלל קשור לשרירי דופן הבטן

ד''ר דני רוזין
    19/10/2017

או לצלעות תחתונות. כדאי שרופא יבדוק פיזית את האיזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת המשך

מקסים
    19/10/2017

קודם כל תודה על תשובתך
    שנית- קיימים מצבים שיכולים להיות שייכים למחלות מעי דלקתיות בהם המעי הגס או הדק נמעך/נמחץ כתוצאה מהדלקתיות? אני סבור בוודאות שזה לא שייך לכאב ממקור שרירי או גרמי.

אני שוב מודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעי דלקתי בהחלט יכול לגרום לרגישות וכאב- אך למיטב הבנתי אין מעי דלקתי באיזור הכואב.

ד''ר דני רוזין
    19/10/2017

אם הכאב משמעותי אז יהיה מקום לבירור הבטן על ידי סיטי או mri. אם לא וזה רק לספק את הסקרנות אז לא נראה שהדמיה חיונית כרגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו