מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בדבר תופעה מוזרה שקורת ליבן07/11/2017
שלום! אני בן 28, ספורטאי מקצועי ובריא מאד. לאחרונה קורת לי תופעה מוזרה מאד באצבע הגודל ביד ימין ושתי האצבעות הצמודות לה, כאשר אני נוגע ממש מעט במוצר קר כלשהו - מתחיל לי גירוד באצבעות הללו, וממש שניות ספורות לאחר הגירוד האצבעות האלו בלבד נהיות קשות מאד ונפוחות מעט. יש לי תחושה באצבעות האלו, אין לי שום כאב, אבל מה שכן - אני מרגיש באצבעות תחושת נימולית (שמרגישים כשהיד נרדמת) אבל ממש ברמה מעודנת. לאחר שעתיים בערך הכל עובר ושוב חוזר שוב כשאני שוב נוגע בדבר קר כמו כוס של גלידה או משהו קר אחר... אמנם התופעה לא כל כך משפיעה עליי, מכיוון שהיא חולפת, אך אני ממש מודאג מזה! אשמח אם תוכלו להגיד לי איזו סיבה אפשרית עשויה להסביר את התופעה הזו שקורת לי. *אציין שאני לא יכול ללכת לרופא שיבדוק אותי, כי הדבר הזה לא קיים כשחולף זמן קצר מרגע המגע עם הדבר הקר, כך שאין אף תסמין שאותו אני יכול להראות לרופא. תודה רבה לעזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חלק גדול מהאבחנות נעשה באמצעות אנמנזה (תיאור מה שקורה), בדיקה פיזיקלית
ד''ר דני רוזין07/11/2017(בדיקת הרופא של מערכות שונות) ובדיקות עזר (בדיקות דם, צילומים). אז זו טעות לחשוב שאם התופעה לא קיימת באותו רגע הרופא לא יוכל לבדוק ולאבחן. מה שאתה מתאר יכול להיות קשור לתגובה עצבית (למשל עקב שינויים בעמוד שידרה צווארי), או תגובה מקומית של כלי דם, למשל עקב מחלות חיסוניות). כך שניתן בהחלט להתייעץ עם נוירולוג, או רופא פנימי-ראומטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)