מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובחנתי על ידי מומחה בשם משה דודאי שיש לי בקע ספורטאיםיצחק קדוש25/11/2017
שלום!
הובחנתי על ידי מומחה בשם משה דודאי שיש לי בקע ספורטאים ( בנוסף לבדיקה הגופנית שעשה לי המומחה יש לי בדיקת MRI של שלוש טסלה שעשו לי של שני הירכיים ) והמומחה המליץ לי לעבור ניתוח אנדוסקופי כדי לתקן את המצב , כשאני מנסה להבין מה יקרה בניתוח ומה הבעיה אצלי ממשה דודאי אז אני מקבל הסבר שלא כל כך ברור לי וכשאני מנסה לשאול אותו מה לא ברור לי ומטריד אותי אז יש הרגשה לא נעימה כאילו אני מציק לו עד כדי כך שהוא אמר שהוא לא מוכן להמשיך לדבר איתי ( זאת תחושה קשה לאחר שאני סובל 9 חודשים ללא יכולת להשתתף בפעילות פיזית לקבל יחס כזה , למרות שאני ממש לא מתכוון להציק לו , ההפך אני רוצה שהוא ירגיש הכי טוב שיש ).
אני אובד עצות , מצד אחד אני רוצה לעבור ניתוח על ידו כי אני מבין שהניתוח שהוא עושה נחשב כניתוח מוצלח שאחריו אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית כמו לפני הפציעה , מצד שני לגשת לניתוח בלי לדעת למה המצב שלי מחייב ניתוח ומה ייעשה בניתוח זה מאוד מטריד.
ממה שהבנתי מהמומחה הוא אמר שיש לי התרופפות של הגידים שמתחברים לאגן וזה יוצר חולשה ובנוסף לזה יש מוח עצם באזור מאחה עצמות החיק שזה כמו שבר מאמץ שניתן לתקן אך קודם צריך לעבור את הניתוח לבקע ספורטאים. ממה שעד עכשיו הבנתי זה שבקע ספורטאים זה מונח שכולל בתוכו הרבה דברים ולא רק משהו ספציפי אחד , ושבניתוח עיקר הניתוח הוא להשים רשת באזור המפשעה בשביל לחזק את השרירים. עכשיו אם בניתוח שמים רשת בדביל לחזק את השרירים מה לגבי ההתרופפות של הגידים ? אני באמת לא מבין מה הוא רוצה לעשות לי בניתוח וזה מוציא אותי מדעתי..
האם יש מקומות שאליהם אתה ממליץ שאגש בשביל שיבדקו אותי או יסבירו לי כראוי ? האם יש מידע שאתה יכול לחלוק איתי בבקשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן בקע ספורטאים הוא מונח בעייתי, שכולל הגדרות שונות,
ד''ר דני רוזין26/11/2017אבל ככל הנראה בחלק ניכר מהמקרים יש אכן בקע קטן שומני שגורם לכאב, ואותו ניתן לתקן בעזרת רשת. זה מאפשר לרוב המטופלים לחזור לפעילות אבל צריך לדעת שבאחוז מסייים הכאב נמשך לאחר הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)