מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דקירת בצד ימין של הבטןטל01/02/2018
בוקר טוב
מזה 4 ימים יש לי מעין דקירות בצד ימין של הבטן,ממוקם ממש טיפה מעל הטבור לא בצד הטבור אלא מעל. יש כאב המופיע גם בלחיצה על המקום כמו כאב של שריר תפוס. הדקירות מופיעות במשך כל היום ללא קשר לאוכל והן לשניות בודדות וחולפות. בשכיבה פחות מרגישה את התחושות. ביום הראשון הבטן קצת היתה נפוחה והיו תחושות דומות גם בצד שמאל אבל פחות מבצד ימין. הדקירות רק בנק הספציפית הזאת. הייתי אצל רופא משפחה שלדעתו קשור לקיבה כי אולי אכלתי משהו עם גזים אבל לא עבר מיום שני התחושה . זה לא כאב שמשבית אותי אך זה לא נעים.
מה הכיוון שעלי לבדוק?
יש לציין שאני בתקופה מאוד לחוצה וחרדה מאוד עקב משבר שעברתי לא מזמן (לא יודעת אם יש קשר אך חשבתי לציין)
מיואשת ומפוחדת אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממליץ לחכות בלי לבדוק יותר מדי, לנוח קצת, לקחת אולי משהו נגד כאבים,
ד''ר דני רוזין01/02/2018ולראות מה קורה. המתנה סבלנית חוסכת הרבה בדיקות מיותרות, תראי מה קורה במהלך הימים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
טל01/02/2018קודם כל תודה רבה רבה על המענה המהיר
אין בכך סיכון שאחכה קראתי על דלקות בלבלב אבנים בכליות כיס מרה קצת הלחיץ אותי.
יש מצב שאני מייצרת כאבים לעצמי?
דרך אגב הייתי מקוררת שבוע שעבר יכול להיות קשור?
ואם לא עובר לאן לגשת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחלט יכול להיות קשור להצטננות
ד''ר דני רוזין01/02/2018למחלות שמנית יש תופעות נוספות נילוות. אם לא יעבור- לרופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על המענה המהיר,שבת שלום
טל01/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)