בקע בדופן הבטן בהריון

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בקע בדופן הבטן בהריון
    קארין
    05/04/2018

היי
    אני בהריון שבוע 29 פלוס
    לפני ההריון סבלתי מערבים באזור הציע מצד ימין למטה ולאחר סיטי לאולטרסאונד התגלה בקע מפשעתי .
    במהלך ההריון הייתי אצל הכירוג ששלח אותי לאולטרסאונד נוסף היית טענתי שהכאבים הם בגופם הבטן ולא באזור במפשעה. הדר אבחן שיש גם בקע קטן בטבור וזהו.
    נכון לעכשיו מבחינתם זה בקע בטבור
    ובמפשעה . ופה אני צריכה עזרה .. יצאתי לשמירת הריון היות והרפואה תעסוקתית עירונית לשעבר טענה שהיא מרגישה מחאות בדןפן הבטן בדיוק איפה שכואב לי והמליצה לי על קיסריה והמשך בירור .
    נכון להיום מידי כמה ימים אני מרגישה שהבקע נתפס באזור הבטן מתחת לאופיר מצד ימין
    הכאבים חזקים ומשחקים ורק לאחר לחיצה על האזור וחוסר תזוזה זה משתחרר.
    אף רופא וגם לא גניקולוג מתרגשים ממה שאני אומרת וטוענים שאצטרך לבצע ניתוח לאחר הלידה
    השאלה שלי היא כזו .
    1 לא אובחנתי אלא אני הבחנתי את עצמי ליתר דיוק
    ואני ממש בלחץ מהלידה ומפוחדת ליפול ביו הכיסאות .האם בשעת לחיצה במהלך הלידה יכול להיקרע הקבע ? האם שאהיה תחת השפעת הפידורל יש מצב שלא אדע והרגיש שבאמת משהו קורא בבטן ויכול מאןד להיות שכם הבקע יקלע?? לדעתך יש סיכון ?? אנמ כבר לא יודעת מה לעשות.
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע בדופן הבטן בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין סיכון, הלחץ מיותר לחלוטין. תמשיכי בהריון, תלדי ותיבדקי אחרי הלידה לקבלת החלטות

ד''ר דני רוזין
    05/04/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו