בדיקת MRI דופן חזה בית שחי מספר שאלות

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בדיקת MRI דופן חזה בית שחי מספר שאלות
    מאיר
    12/04/2018

שלום דוקטור במהלך הימים האחרונים פירסמתי פה מספר פעמים שאלות בשל היותי מוטרד..ובשל התשובות המאוד עוזרות שלך..
    נתחיל מהסוף כמובן שאינ הולך לרופא ולא נעזר רק בשירות הפורום אבל אם תוכל לענות לי על מספר שאלות זה יהיה מצוין..
    בשל הרגשת אי נוחות ובליטה שלפעמים כואבת ולפעמים לא בין בית השחי לדופן החזה ובשל היותי צעיר .ביצעתי US תקין.
    1.יום שני יש לי MRI האם הבדיקה הזו מספיק טובה על מנת לאבחן את הבעיה או שיש סיכוי שאני יוצא משם ועדין לא מוצא את מקור הבעיה?אולי עדיף CT?
    2.הדבר שהכי מפחיד אותי כמובן זה לא בעיות אורתפודיות אלא גידולים וממצאים כאלו..האם זה שלא נמצא כלום באולטרדאונד זה יכול לבטל את החרדה שלי או שזה לא אומר כלום?
    3.ודבר אחרון הקיראטנין שלי נע סביב 1.23 עשיתי איסוף שתן והייתי אצל פרופסור נפרולוג שאמר שאין עדות לפגיעה כלייתית ואני חלק מעקומת גאוס..האם יש לי מה לחשש מחומר הניגוד גדוליניום?
    על תשובותייך אודה
    ערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם תפקוד הכליה בתוך תחום הנורמה על פי הנפרולוג אז אין בעיה עם הגדוליניום.

ד''ר דני רוזין
    12/04/2018

האולטרסאונד בסה״כ די מספיק לשלול מה שאתה כה חושש ממנו- בלי שום הצדקה לטעמי. תשלים כבר את הבדיקה שהזמנת, אבל צריך לדעת מתי לעצור- ולפעמים צריך רופא בשביל זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו