מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת MRI דופן חזה בית שחי מספר שאלותמאיר12/04/2018
שלום דוקטור במהלך הימים האחרונים פירסמתי פה מספר פעמים שאלות בשל היותי מוטרד..ובשל התשובות המאוד עוזרות שלך..
נתחיל מהסוף כמובן שאינ הולך לרופא ולא נעזר רק בשירות הפורום אבל אם תוכל לענות לי על מספר שאלות זה יהיה מצוין..
בשל הרגשת אי נוחות ובליטה שלפעמים כואבת ולפעמים לא בין בית השחי לדופן החזה ובשל היותי צעיר .ביצעתי US תקין.
1.יום שני יש לי MRI האם הבדיקה הזו מספיק טובה על מנת לאבחן את הבעיה או שיש סיכוי שאני יוצא משם ועדין לא מוצא את מקור הבעיה?אולי עדיף CT?
2.הדבר שהכי מפחיד אותי כמובן זה לא בעיות אורתפודיות אלא גידולים וממצאים כאלו..האם זה שלא נמצא כלום באולטרדאונד זה יכול לבטל את החרדה שלי או שזה לא אומר כלום?
3.ודבר אחרון הקיראטנין שלי נע סביב 1.23 עשיתי איסוף שתן והייתי אצל פרופסור נפרולוג שאמר שאין עדות לפגיעה כלייתית ואני חלק מעקומת גאוס..האם יש לי מה לחשש מחומר הניגוד גדוליניום?
על תשובותייך אודה
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם תפקוד הכליה בתוך תחום הנורמה על פי הנפרולוג אז אין בעיה עם הגדוליניום.
ד''ר דני רוזין12/04/2018האולטרסאונד בסה״כ די מספיק לשלול מה שאתה כה חושש ממנו- בלי שום הצדקה לטעמי. תשלים כבר את הבדיקה שהזמנת, אבל צריך לדעת מתי לעצור- ולפעמים צריך רופא בשביל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)