מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצב כירוגי ביטני על רקע בקעים לא כלואייםמרה ברקוביצי24/04/2018
לכבוד ד"ר הנכבד, אשמח לקבל תשובת על שאלותי אנני מבקשת יעוץ.
רקע:
בת 63 ניתוח קיסרי בחתך מדיאני,בקע סרעפתי,יל"ד,סכרת,בקעים לא כלואים בצלקת הניתוחית ,סכרת ,היפרלפדמיה,השמנת יתר קיצונית.
פנייה למלר"ד לפני שלושה שבועות בשל כאבי בטן האיומים אשר לא הגיבו לכל נוגד כאב .
נבדקתי על ידי כירוג אשר ביצע סיטי האשר נמצא העדות לחסימת חלקית מעי דק אשר הוסבר על ידי הכירוג שעל פי הסיטי ניתן ליראות ליראות שהבקע הסתובב לתוך המעי דק ועשה חסימה חלקית.
לאור סיכונים מרובים לא אושר לבצע ניתוח על ידי המרדים והייה שיפור ניכר לאחר החדרה זונדה לצורך ניקוז ושוחררתי ממחלקת כירוגיה כעבור שלושה ימים לאחר תדרוך על תזונה מתאימה עבורי
בשלושה שבועות אחרונות מזהה ירידה כ10 קילו מאז שחוררי מבית חולים שאלותי האם יש לי מקום לדאגה?
עלי לציין שהסבירו לי שאני מחוייבת מהמשך לעשות ניתוח לתיקון בקעים המרובים מאחר וניראה שקיים סיכוי לחזרה של חסימה מאותה סיבה שקרתה הפעם האם תה מהכיר שיטת טיפול אחרת?
בתודה
מרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא כל בקע צריך לנתח, אבל אין טיפול אמיתי אחר לבקע פרט לניתוח.
ד''ר דני רוזין26/04/2018לעתים ניתן להעזר בחגורת בקע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)