קורטס מעט מעובה בבית שחי -לחוצה ממש

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• קורטס מעט מעובה בבית שחי -לחוצה ממש
    ענת
    29/04/2018

שלום רב
    בת 46 . נבדקתי על ידי פרופסור כירורג שד ששלח לאולטראסונד .בבדיקה ידנית שלו הכל תקין .
    גם בבדיקות ממוגרפיה וסונאר לפני שנתיים הכל תקין BIRAD 1.שבוע שעבר -תוצאות סונר - בבית שחי ימין קורטס מעט מעובה בבלוטת ליפמה- BIRADS 3 .הוא אמר לי שזה 99 אחוז שפיר .עשיתי ביופסיה .ממתינה לתוצאות . מתוחה מאד.הוא אמר שזה לפעמים יכול להיות מזיהום בשערה עקב גילוח. האמנם ? מה המשמעות של הדירוג הזה והאם ממש להיות מודאגת ממאיר חס וחלילה .תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נשמע מדאיג, קורטקס מעובה הוא סימן לפעילות הבלוטה- שזה תפקידה-

ד''ר דני רוזין
    29/04/2018

לרוב בתגובה לתהליכים שפירים, דלקתיים. רק לעתים נדירות זה כשלעצמו נובע מגידול.
    דרוג BIRADS מעיד על מידת החשד שמדובר בגידול, 3 נחשב מידת חשד מאד נמוכה, ולרוב ניתן רק לעקוב, אם כבר עשית ביופסיה חכי לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על מענה מהיר

ענת
    29/04/2018

תודה רבה דוקטור .
    אני מאד חרדתית .וככזו אני נתפסת תמיד ל 2% שבספק .
    הרגעת אותי לעת עתה שזה מבורך מאד .

המון תודה ובשורות טובות לכולם .
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו