מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מצליחה לחיות נורמלירינת05/05/2018
שלום רב דוקטור..ספק אם אתה זוכר אותי... כבר כמעט שנה אוטוטו עם מיתר בשד שמאל..לא מתוח לא עושה חריץ.. לא כואב... אבל שמה במישוש... תופעת מונדור... עשיתי שוב סונר שדיים שבוע שעבר... כבר פעם שלישית... אין ממצאים בירדס 1... ואין עדות לכלי דם... האם הוריד הזה יעבור מתישהו? האם זה סימן למשהו? אני כל הזמן בחששות... איזה בדיקות עליי לעבור? צילום ריאות וצלעות גם עשיתי שבוע שעבר... אני פשוט נואשת.. בת 33
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הגיע הזמן להתעלם מזה. לא כל דבר שקורה בגוף הוא בהכרח רע או מסוכן
ד''ר דני רוזין05/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מנסה לא מצליחה להתעלם
אני12/05/2018האם הוריד החולה יכול להישאר לצמיתות? כמה זמן בדרך כלל לוקח לטרומבוס להיספג? תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולמה זה שורף לפעמים?
אני12/05/2018יש ימים לפני הווסת..או בימים של פוריות ביוץ..שזה טיפה שורף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כשהשד ״פעיל״, סביב מחזור או בגירוי הורמונלי, היא יותר רגיש.
ד''ר דני רוזין13/05/2018רגישות יכולה להיות ממושכת, התהליך עצמו לרוב נסוג תוך מס׳ שבועות עד חודשים. מבין שיש הטבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה עד כמה חודשים
אני15/05/2018כירורג שד אמר עד שנה ולא התרגש כי מכיר את זה כמו שהסביר לי... הלכתי לעוד חוות דעת לכירורג שד אחר שבכלל הלחיץ אותי ואמר שצריך mri... כי טרומבוזה לא נמשכת כל כך המון זמן... אבל העניין שזה בלי סימני דלקת זה רק הוריד החולה נשאר... למי להקשיב??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי גם אצל כירורג כלי דם
אני15/05/2018הכירורג כלי דם בכלל אמר לי שזה שארית של משהו... שאין עדות לטרומבופלביטיס....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה לי שזו תהיה תשובתי האחרונה
ד''ר דני רוזין15/05/2018יש לך משהו מוכר, פשוט, שפיר, שמהווה מקור לבדיקות מיותרות, ייעוצים מיותרים, חרדות ופחדים לא מוצדקים, והתעלמות מכל חוות דעת מקצועית שמנסה להרגיע. או שתתגברי על זה ותאזרי בסבלנות, או שתמשיכי להתעסק בזה ללא הפסקה. הבחירה היא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק... המון תודות...
אני16/05/2018תודה על הסובלנות ועל המענה התמידי... זה באמת מוביל לבדיקות מיותרות וחרדות.
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)