מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח פונדופליקציה ניסן לפרוסקופי חוזרא06/05/2018
שלום, עברתי לפני כשנתיים וחצי ניתוח פונדופליקציה ניסן בשיטה לפרוסקופית. ההחלמה הייתה לא קלה, ובחודש הראשון אושפזתי בפנימית בשל חולשה ירידת אשלגן סחרחורת ועוד. כיום אני עם בקע ובעייה גדולה של רפלוקס ועוברת ניתוח חוזר לפרוסקופי- פונדופליקציה topout ותיקון בקע. האם יש לי בהכרח הידבקויות מהניתוח הראשון ועד כמה כל זה מסכן אותי. האם ההחלמה צפויה להיות בהכרח קשה יותר? בנוסף, אני חלשה עקב הפרעות אכילה רבות שנים ובתת משקל (לא גדול bmi17). אני בת 37. האם הנתונים הללו מאוד מסכנים אותי בניתוח? (עברתי טרום ניתוח, אין בעיות בלב ובכלי דם. יש להיזהר מאספירציה עקב בעיות של רפלוקס קשה) אציין שאני מלאת פחדים ולא נרדמת בלילות, הניתוח בעוד שבוע. אודה מאוד לתשובה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ככלל ניתוח חוזר באותו איזור הוא יותר מורכב טכנית, אבל זה לא בהכרח אומר
ד''ר דני רוזין06/05/2018שההחלמה יותר קשה.
המשקל אכן נמוך, זה לפעמים מעיד על בעיות אחרות במערכת העיכול כמו בעיית תנועתיות והתרוקנות הקיבה, מניח שעברת בירור גסטרו יסודי לקראת הניתוח החוזר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)