ניתוח פונדופליקציה ניסן לפרוסקופי חוזר

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• ניתוח פונדופליקציה ניסן לפרוסקופי חוזר
    א
    06/05/2018

שלום, עברתי לפני כשנתיים וחצי ניתוח פונדופליקציה ניסן בשיטה לפרוסקופית. ההחלמה הייתה לא קלה, ובחודש הראשון אושפזתי בפנימית בשל חולשה ירידת אשלגן סחרחורת ועוד. כיום אני עם בקע ובעייה גדולה של רפלוקס ועוברת ניתוח חוזר לפרוסקופי- פונדופליקציה topout ותיקון בקע. האם יש לי בהכרח הידבקויות מהניתוח הראשון ועד כמה כל זה מסכן אותי. האם ההחלמה צפויה להיות בהכרח קשה יותר? בנוסף, אני חלשה עקב הפרעות אכילה רבות שנים ובתת משקל (לא גדול bmi17). אני בת 37. האם הנתונים הללו מאוד מסכנים אותי בניתוח? (עברתי טרום ניתוח, אין בעיות בלב ובכלי דם. יש להיזהר מאספירציה עקב בעיות של רפלוקס קשה) אציין שאני מלאת פחדים ולא נרדמת בלילות, הניתוח בעוד שבוע. אודה מאוד לתשובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ככלל ניתוח חוזר באותו איזור הוא יותר מורכב טכנית, אבל זה לא בהכרח אומר

ד''ר דני רוזין
    06/05/2018

שההחלמה יותר קשה.
    המשקל אכן נמוך, זה לפעמים מעיד על בעיות אחרות במערכת העיכול כמו בעיית תנועתיות והתרוקנות הקיבה, מניח שעברת בירור גסטרו יסודי לקראת הניתוח החוזר.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו