אבצס בבית שחי כבר ארבע שנים

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• אבצס בבית שחי כבר ארבע שנים
    אישה במצוקה
    13/05/2018

יש לי אבצס בבית שחי כבר ארבע שנים ופתחו אותו אותו לפניי חצי שנה ולפניי שבוע הופיע לי בהית שחי השני
    ובמפשעה היה לי כמה פעמים כמו שתיארו פה ממש גדול וכואב ואפשר לומר שנפלתי בין הכיסאות העניין שלא הצלחתי למצוא מידע על זה..אני סובלת מאוד וקיבלתי אנטיביוטיקה לשלושה חודשים והיא אמרה שאם זה לא יעבוד אני אצטרך ראוקטן ככה קוראים לזה? בנתיים האנטיביוטיקה עושה לי הרבה תופעות לוואי וזה רק שבוע איך אני אשרוד את זה שלושה חודשים? אני לוקחת פעמיים ביום דיספטיל פורטה ו2 חומצה פולית ו2 בי12 ו2 פרוביוטיק כדי שהבטן לא תשתגע לי כמו שכבר קרה ובנוסף כשהתחילו לי הכאבים לפניי ארבע שנים בחודש אחד עליתי יותר מ25 קילו עד לפניי שלושה חודשים שקלתי 97 ומעניין שבחודשיים הארונים הורדתי 20 קילו ואני לא זזה אני לא עושה כלום מיוחד וזה פשוט ככה אני אובדת עצות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדאי להתייעץ עם פלסטיקאי- לעתים יש מקום לטיפול כירורגי יותר רדיקלי

ד''ר דני רוזין
    13/05/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו