כאב לא מוסבר בטן עליונה צד ימין

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאב לא מוסבר בטן עליונה צד ימין
    יסמין
    14/05/2018

בת 29 אנע בחורה בריאה בדרך כלל למעט בעיה שמאוד מטרידה אותי לפני איזה 10 שנים בערך קיבלתי את ההתקף הראשון ומאז זה לא פסק כל כמה חודשים או שנים התקף הכאב מתחיל מהכתף והשכמות ועובר לבטן עליונה מצד ימין מתחת לצלעות כאב חזק אני חא מסוגלת לנשום מרטב שכואב ממש מתפתלת כל נשימה כמו דקירה שמקרינה מהבטן לכתף ובחילות ונפיחות בבטן עשו אולטרסאונד בטן וגםCT כי טענו שכל התסמינים הם קלאסיים לכיס מרה אבל הבדיקות יצאו תקינות כל פעם היו נותנים לי פעם וולטרן זריקה וטרמל פעם אפיחו חו מורפיום כדי שארגע ועד היום לא מצאו מה הסיבה מה זה יכול להיות שום משכך כאבים כבר לא עוזר נמאס לי כל פעם מההתקפים האלה זה גאבי תופת שלא מסוגלת לתפקד פעם אחרונה אובחנה דלקת בבדיקת דם ותפקודי כבד לא תקינים מה זה אטמר ומה יכול להיות מקור הכאב בבקשה תעזרו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשמע בכל זאת כמו משהו שקשור לכיס המרה, ביחוד עם סימני הדלקת ואנזימי הכבד.

ד''ר דני רוזין
    14/05/2018

מציע לחזור על אולטרסאונד- לעתים אבנים קטנות מתפספסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב לא מוסבר בטן עליונה צד ימין

יסמין
    14/05/2018

העניין הוא שעשו לי גם אולטרסאונד בטן וגם CT ושניהם תקינים אמרו לי שאיאפשר לפספס אבנים בבדיקות הללו מה זה יכוללהיות אם לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בודאי שאפשר- בשתיהן. מתי היה האולטרסאונד? כדאי לחזור

ד''ר דני רוזין
    15/05/2018

אם אין ממצא הצעדים הבאים הם בדיקת רופא גסטרו (חיידק בקיבה? כיב?), ואולי אף השלמת mri של דרכי מרה (mrcp)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו