מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה איך להמשיך מכאן אשמח לדעהמאור16/05/2018
דוקטור אתמול רשמתי פה פשוט היה דבר חדש תגובותייך מאוד קשובות לנו הכותבים אשמח שתוכל להסביר לי בצורה פשוטה.
אני בן 28 גבר ללא מחלות רקע. ביצעתי 2 בדיקות US לבית השחי :בראשונה בית שחי שמאל 2 בלוטות בקוטר 5 מ"מ מבנה תקין היפרוסקולריות,בלוטות לימפה בודדות לא מוגדלות תגובתיות בבית שחי שמאל.
בבדיקה לאחר שבוע במקום אחר- לא הודגם ממצא פתולוגי או חריג אחר למעט שני קשרי לימפה בבית שחי שמאל 1.2ס"מ במראה סונוגרפי שפיר.בלבד באורך מרבי,כלי דם אקסילרים בלי ממצא פתולוגי.
היום כירוג עבר על התוצאות ואמר לי שהוא רוצה שאני יבצע מעקב עוד 3 חודשים ובמימוש לא הרגיש משהו כמובן שגם הוא וגם אתה לא יכולים להתחייב לי אבל התשובות שלך ממש עוזרות אנא ממך דוקטור האם יש לך הנחה מה זה יכול להיות?האם זה לכיון של סרטן חלילה או זיהום?תוך כמה זמן בלוטה כזו יכולה לחזור למצב רגיל והאם זה דורש ערנות גבוהה או רק מעקב יש לי תחושה קצת לא נעימה שם..אנא תן לי הסבר תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי לסרטן אפסי כשיש בלוטה. שנסוגה וקטנה ומאין ממצא חשוד באולטרסאונד ובבדיקת רופא
ד''ר דני רוזין18/05/2018בלוטות גדלות לעתים בתגובה לדלקת- זה תפקידן! לרוב נסוגות, לעתים נשארות מעט מוגדלות- זה הכל תקין. מעקב זה הגיוני לגמרי בגלל החששות- אבל אפילו לא מחוייב במצב זה.
!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)