מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שני טחולונים קטנים קדמית לטחולטחולונית22/05/2018
שלום רב
אני סובלת מזה שנים מכאבי בטן ומשום כך אני במעקב אחת לכמה זמן .לפני כחודשיים עברתי ולא בפעם הראשונה בדיקת us אשר למעט כבד קצת שומני לא מצאה דבר .לפני כחודש עברתי לראשונה מזה שנים ct ונמצא שיש לי שני טחולונים קדמית לטחול .ראיתי שכבר הגבת למישהי שכתבה על זה אולם לא הבנתי איך זה נוצר ,האם יש לזה איזו שהיא משמעות ,האם אני צריכה להיות במעקב גם על זה ואיך זה שהus לא גילה במהלך השנים .זו הפעם הראשונה שאני למדה שיש לי שלושה טחולים .בכל זאת ממצא קצת מפתיע .בקיצור אשמח לקצת פירוט .תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה לא נדיר, אין לזה שום משמעות, ובודאי לא הגורם לכאבים.
ד''ר דני רוזין23/05/2018פעמים רבות רואים רקמת טחול קטנה נפרדת מהטחול ה״ראשי״, כמראה שבהתפתחות כמה תאים ניתקו ותפשו עצמאות. לא תמיד קל לראות את זה באולטרסאונד אם לא ממש מחפשים, אבל זה לא ״פיספוס״ של הבודק כי זה לא ממש משנה.
בקיצור- זה לא מיוחד, לא מסוכן, ולא משנה כמעט לכלום- רק שבמחלות בהן צריך לנתח ולהוציא את הטחול לפעמים יש צורך לוודא ולהוציא גם את הטחולונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)