כאבים בבית השחי בשתי הידיים

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים בבית השחי בשתי הידיים
    תמי
    24/06/2018

שלום,
    אני בת 23 ומזה שלושה שבועות אני סובלת מכאבים בבית השחי בשתי הידיים. יוצאים לי שם מעין חצ'קונים/שומן תת עורי וזה כואב גם כשאני נוגעת שם וגם כשלא. לפעמים יש גם אדמומיות במקום. זה נעלם לאחר כמה ימים-שבוע ויוצא באזור אחר בבית השחי.
    הייתי אצל רופא המשפחה פעמיים, הוא בדק אותי ביוסודיות בשתי הפעמים בפעם הראשונה לא מצא כלום ואמר שהבלוטות שלי בסדר ברוך השם.בפעם השניה הראתי לו בדיוק איפה הרגשתי והוא אמר שזה שומן,שזה חלק מהגוף,שהבלוטות שלי תקינות ברוך השם ושאין זיהום או שיערה הפוכה.הוא אמר שאם זה יתנפח לחזור אליו.יום למחרת זה נעלם ולאחר מספר ימים יצא משהו דומה באזור אחר בבית השחי.אני סובלת מהיפוכונדריה וחרדה חריפה,הרופא יודע זאת ואף ציין בפני שיכול להיות שזה נובע בעקבות מצב נפשי.רציתי לשאול,האם זה נשמע כמו משהו חמור? האם זה אכן יכול לקרות בעקבות מצב נפשי? תודה ושבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נשמע חמור בכלל, אולי בכל זאת קשור לדלקת בבלוטות זיעה.

ד''ר דני רוזין
    24/06/2018

אין לי שום דרך לדעת אם לחץ נפשי גורם לזה, סבירות נמוכה לדיצו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

תמי
    26/06/2018

תודה רבה על התשובה!!
    זה כמו שומן תת עורי וכשזה יוצא זה כואב..בד"כ זה נעלם ואז זה יוצא באיזור אחר בבית השחי,יש לי כמה שלא נעלמו. בשלושה שבועות האחרונים זה קורה כל 4-7 ימים..האם זה יכו להיות משהו מסוכן כמו גידול חס וחלילה ??
    תודה והמשך שבוע נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קשור כלל לגידול. אלו תהליכים דלקתיים

ד''ר דני רוזין
    26/06/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

תמי
    27/06/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו