מימית באגן מה זה אומר?

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• מימית באגן מה זה אומר?
    עידן
    27/06/2018

שלום יש לי התשלות במעי דק התפשלות וטרגאט בבטן שמאול עליונה עשעיתי MRI מעי דק הכול תקין מלבד מימית בכמות קטנה באגן מזה אומר בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מימית באגן מה זה אומר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומר שאין ממש התפשלות אלא זמנית וחולפת (תקין), מעט נוזל בבטן הוא לרוב חסר משמעות

ד''ר דני רוזין
    27/06/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדיקות תקינןת ןעדין כואבת הבטן

עידן
    28/06/2018

זה כזה מסתכל אןצי שהכול תקין ןאני ממשיך לסבול מכאבי בטן התכציו. עיותים בבטן שמרגיש שעומד לתעלף מה יש לי לא מוצאים את הבעיה? בסיטי אאו התשפלות מעי דק בלי חסימה יmri לא ראן אצ התשפלוצ בדיקוצ בסדר ןאני ממשיך לסבול מכאבי בטן חזקים המימית באגן יכולה לגרום לכאבים שיש לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיימת אינה גורמת לכאב, בודאי לא בכמות קטנה.

ד''ר דני רוזין
    28/06/2018

צריך לחזור לרופא גסטרו להשלים בירור. יש הרבה סיבות לכאבי בטן והצילומים לא תמיד עוזרים, יש בדיקות רבות נוספות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגןבהההההההה

עידן
    01/07/2018

איזה בדיקוצ מראןצ עפ יש משו שגןרפ לכאבים עם לא בדיקות הדמיה מפחד שיש גידול במעי דק שגןרפ לזה כי קראתי באיטרנט שגידןל במעי שק מתגלה רק בשלב מאוחר ןיש לי את הבעיןת של הבטן כבר שנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ה-mri די שולל גידול במעי הדק, יש בדיקות דם ובדיקות צואה

ד''ר דני רוזין
    01/07/2018

לבירור בעיות במעי, במקום להתענות בפחדים לא מוצדקים תחזור לרופא גסטרו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו