מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מימית באגן מה זה אומר?עידן27/06/2018
שלום יש לי התשלות במעי דק התפשלות וטרגאט בבטן שמאול עליונה עשעיתי MRI מעי דק הכול תקין מלבד מימית בכמות קטנה באגן מזה אומר בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אומר שאין ממש התפשלות אלא זמנית וחולפת (תקין), מעט נוזל בבטן הוא לרוב חסר משמעות
ד''ר דני רוזין27/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקות תקינןת ןעדין כואבת הבטן
עידן28/06/2018זה כזה מסתכל אןצי שהכול תקין ןאני ממשיך לסבול מכאבי בטן התכציו. עיותים בבטן שמרגיש שעומד לתעלף מה יש לי לא מוצאים את הבעיה? בסיטי אאו התשפלות מעי דק בלי חסימה יmri לא ראן אצ התשפלוצ בדיקוצ בסדר ןאני ממשיך לסבול מכאבי בטן חזקים המימית באגן יכולה לגרום לכאבים שיש לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיימת אינה גורמת לכאב, בודאי לא בכמות קטנה.
ד''ר דני רוזין28/06/2018צריך לחזור לרופא גסטרו להשלים בירור. יש הרבה סיבות לכאבי בטן והצילומים לא תמיד עוזרים, יש בדיקות רבות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגןבהההההההה
עידן01/07/2018איזה בדיקוצ מראןצ עפ יש משו שגןרפ לכאבים עם לא בדיקות הדמיה מפחד שיש גידול במעי דק שגןרפ לזה כי קראתי באיטרנט שגידןל במעי שק מתגלה רק בשלב מאוחר ןיש לי את הבעיןת של הבטן כבר שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ה-mri די שולל גידול במעי הדק, יש בדיקות דם ובדיקות צואה
ד''ר דני רוזין01/07/2018לבירור בעיות במעי, במקום להתענות בפחדים לא מוצדקים תחזור לרופא גסטרו
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)