שאלות עקרוניות אני מנסה להבין

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• שאלות עקרוניות אני מנסה להבין
    זואי
    09/07/2018

שלום שוב. מבקשת להבין: האם יתכן שסי טי יאבחן כבד שומני שלא נצפה באולטראסאונד ( באולטראסאונד הכבד לא היה שומני. שאלתי במיוחד. בשתי בדיקות שונות במקומות שונים ובודקים שונים) 2) האם יתכן שסי טי יאבחן "תהליכים היפודנסים בכבד " כשהינם בגודל 1 מילימטר? מה זה יכול להיות? כבד פולי ציסטי?האם נכון שכל עוד לא מצויין שיש האדרה זה אומר שזה לא גידול סרטני? תודה רבה על מאור הפנים ועל הנכונות לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלו בדיקות שונות ויכול להיות פענוח שונה.

ד''ר דני רוזין
    09/07/2018

יכול להיות שסיטי יראה טוב יותר שינויים שומניים.
    גודל של מילימטר הוא קטן מדי לרזולוציה של הסיטי בדרך כלל.
    העדר האשרה מעיד שיש פחות זרימת דם- אבל לא שולל לחלוטין סרטן.
    ככלל אין שום דבר ממש מדאיג בתשובה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש משהו מדאיג ?

זואי
    09/07/2018

אחרי מה לעכוב? אחרי הטחול? הכבד? הכליות? השחלות? למי עלי לפנות ? גסטרואנטרולוג? אורולוג? המטולוג? גניקולוג? איך יש לי כל כך הרבה ממצאים אני מרגישה בריאה לחלוטין לא כואב לי כלום כל נבדיקות דם שלי תקינות. איך הסי טי מזהה כל כך הרבה דברים שיש לי? זה כאילו לא שלי. לא קשור אלי. למי לפנות? תודה שוב. אין לי מילים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי אם יש משהו מדאיג באיזושהי רמה

זואי
    09/07/2018

כי אני לא מצליחה להרגע. אני חד הורית. בעלי נפטר לפני כשנתיים וחצי מכולנגיו. כך שיש לי רקע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום ממצא מדאיג

ד''ר דני רוזין
    09/07/2018

בלי כוונה להתנשא- זו בדיוק הבעיה עם ההפיכה של הרפואה לנגישה ו״עממית״- כולם יכולים לקרוא הכל, אבל להבין זה כבר דורש ידע מקצועי, והתוצאה היא חרדות, והרבה בדיקות מיותרות. לא כל מה שמתואר בבדיקה או כתוב בשפה מקצועית הוא בהכרח ״רע״, וצריך לדעת לסנן. בשביל זה לומדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובותיך.

זואי
    09/07/2018

אני מודה לך מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו