בעיה מורכבת מאוד כאבי בטן תחצונה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בעיה מורכבת מאוד כאבי בטן תחצונה
    עידן
    14/07/2018

שלום אני כתבתי פה פעמים כבר סובל מכאבי בטן צחצןנה בלבד עם עצירןת ןשלולשים עברצי זיטע בטן MRI בסיטי ראש התשפלות מעי דק MRI מימיצ באגן בכמות קטנה יש לי שלשןלים קבןעיפ עברתי קולנסקןליה גפ הכןל יש לי גמישןצ יתר במפרקים גם הכטבים מחמירים לי אני מגיע למיון סןרןקה אומר כןאב לי בבטן ןעןשים לי כןל הזמן צילומים ןעשיצי הרבה צילומים סיטי 7פעמים של כןל הגןף צילומיפ אןלי 15 20 צילומי רנטגן ןרןצים לעשות לי עןד פעם ולא מוכן להיות מוקרן עןד פעם מב אני עושה זה לא כאבים נסבלים במיון לט רןצים לאשפז אןצי.. בבטן שמאלית עליןנה הןדגפ מבנה בצורת ורגרט והתשפלןצ מעי דק ללא חסימב MRI מימית באגן. מיןאש לגמרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ברור מי מנהל את הטיפול בך והאם יש בתמונה רופא גסטרו

ד''ר דני רוזין
    14/07/2018

שירכז את כל הבדיקות והנתונים. מיון לא מיועד לבירור מצב כרוני, ולכן בפניות שלך למיון אתה מוביל לטיפול לא יעיל.
    אם באמת מוצו כל הבדיקות ועדיין אין אבחנה יתכן ויהיה מקום לשקול לנתח ולעשות לפרוסקופיה אבחנתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על הרופאאאאא

עידן
    18/07/2018

איך אני מבקש ניתוח מי מסדר את זה ורןפא גזטרו היתי אצלו שלח אותי לכןל הבדיקות של הבטן ראו רק התפשלןת מעי דק בלע חזימה ווטרגרט בבטן עליונה משמאןל? הכאס שלי לא במקום קבןע לפעמעפ עעןבר לגב תחתון למותנים אבל מתרכ בבטן תחתןנה אולי מימית גןרמת לכך שיש לי נןזל חופשי בכמוצ קטנה? אנטרןסקפיה לפני ניתוח כדאי לעשות? תודה עידן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך להגיע למרפאה כירורגית באחד מבתי החולים עם כל החומר כדי לתאם ניתוח, אם כך יוחלט

ד''ר דני רוזין
    18/07/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו