מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה מורכבת מאוד כאבי בטן תחצונהעידן14/07/2018
שלום אני כתבתי פה פעמים כבר סובל מכאבי בטן צחצןנה בלבד עם עצירןת ןשלולשים עברצי זיטע בטן MRI בסיטי ראש התשפלות מעי דק MRI מימיצ באגן בכמות קטנה יש לי שלשןלים קבןעיפ עברתי קולנסקןליה גפ הכןל יש לי גמישןצ יתר במפרקים גם הכטבים מחמירים לי אני מגיע למיון סןרןקה אומר כןאב לי בבטן ןעןשים לי כןל הזמן צילומים ןעשיצי הרבה צילומים סיטי 7פעמים של כןל הגןף צילומיפ אןלי 15 20 צילומי רנטגן ןרןצים לעשות לי עןד פעם ולא מוכן להיות מוקרן עןד פעם מב אני עושה זה לא כאבים נסבלים במיון לט רןצים לאשפז אןצי.. בבטן שמאלית עליןנה הןדגפ מבנה בצורת ורגרט והתשפלןצ מעי דק ללא חסימב MRI מימית באגן. מיןאש לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ברור מי מנהל את הטיפול בך והאם יש בתמונה רופא גסטרו
ד''ר דני רוזין14/07/2018שירכז את כל הבדיקות והנתונים. מיון לא מיועד לבירור מצב כרוני, ולכן בפניות שלך למיון אתה מוביל לטיפול לא יעיל.
אם באמת מוצו כל הבדיקות ועדיין אין אבחנה יתכן ויהיה מקום לשקול לנתח ולעשות לפרוסקופיה אבחנתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על הרופאאאאא
עידן18/07/2018איך אני מבקש ניתוח מי מסדר את זה ורןפא גזטרו היתי אצלו שלח אותי לכןל הבדיקות של הבטן ראו רק התפשלןת מעי דק בלע חזימה ווטרגרט בבטן עליונה משמאןל? הכאס שלי לא במקום קבןע לפעמעפ עעןבר לגב תחתון למותנים אבל מתרכ בבטן תחתןנה אולי מימית גןרמת לכך שיש לי נןזל חופשי בכמוצ קטנה? אנטרןסקפיה לפני ניתוח כדאי לעשות? תודה עידן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צריך להגיע למרפאה כירורגית באחד מבתי החולים עם כל החומר כדי לתאם ניתוח, אם כך יוחלט
ד''ר דני רוזין18/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)