מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים לאחר ניתוח משולב בקע טבורי, בטני, וכליה. תודהדניאל14/08/2018
שלום,
בן 36, בריא בדרך כלל, חודשיים וחצי אחרי ניתוח משולב של בקע טבורי, שני בקעים קטנים אפיגסטרי ( מעל הטבור ) ב לפרוסקופיה כל זה ביחד עם ניתוח באגן הכליה בשיטה רובוטית.
אני עדיין חווה כאבים כל פעם במקום אחר מסביב לאזור הטבור ברדיוס של כ-10 ס״מ בערך. כל פעם במקום אחר ולא במקום אלד מדויק. יש ימים שיש כאבים וימים שאין. לא כאבים משתקים אבל כם כאלו שמציקים ומפריעים ליומיום.
הייתי בשתי ביקורות אצל הכירורג שניתח אותי ובשתיהן נאמר שהכל תקין.
בימים הקרובים מבצע אולטראסאונד בטן עבןר ביקורת של הכירורג של הכליות.
האם הכאבים הגיוניים חודשיים וחצי אחרי ניתוח? יש דיבה לחשוש אן להיות לחוץ?
אין לי חום, אין סימפטומים אחרים חוץ מכאב ואי נוחות שממש שמח להיפטר מהם. :-)
אודה לתשובתך דוקטור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הגיוני...
ד''ר דני רוזין15/08/2018לעתים הכאב מתמשך זמן ממושך... תלוי גם מה בדיוק נעשה. אם מאד מגביל לעתים נעזרים בטיפולים של מרפאת כאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
דניאל15/08/2018תודה רבה על המענה. ממשיך בשאלות נוספות:
כמה זמן צפויים להיות כאבים?
האם עלי להגביל את עצמי מפעילות זו או אחרת?
בכל מקום בן אני קורא אומרים שאחרי בין שבועיים לשישה לכל ביותר יש חזרה לפעילות רגילה ואין ולא אמורים להיות כאבים בכלל.
מה הם הסימפטומים שכשאני חווה אותם אני צריך לדעת לפנות לרופא?
כרגע יש לי דקירות מסביב לאיזור הטבור אחת לכמה דקות. גם בזמן מנוחה וגם בזמן פעילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
דניאל15/08/2018תודה רבה על המענה. ממשיך בשאלות נוספות:
כמה זמן צפויים להיות כאבים?
האם עלי להגביל את עצמי מפעילות זו או אחרת?
בכל מקום בן אני קורא אומרים שאחרי בין שבועיים לשישה לכל ביותר יש חזרה לפעילות רגילה ואין ולא אמורים להיות כאבים בכלל.
מה הם הסימפטומים שכשאני חווה אותם אני צריך לדעת לפנות לרופא?
כרגע יש לי דקירות מסביב לאיזור הטבור אחת לכמה דקות. גם בזמן מנוחה וגם בזמן פעילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יכול לחזור לפעילות מלאה. אי אפשר להבטיח שלא יהיו כאבים כלל, זה תלוי בהמון גורמים
ד''ר דני רוזין15/08/2018ככלל הרוב חולף או מאד פוחת תוך מספר שבועות, לעתים יש שאריות לכמה חודשים. מה שאתה מתאר סביר, ורק כאב קיצוני, חום, הקאות הם מדאיגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים ממשיים
דניאל18/08/2018תודה רבה. עשיתי אולטראסאונד בטן והכל נראה תקין.
עדיין, סובל מכאבים נקודתיים, דקירות פה ושם.
הכי נוראי זה בבוקר. מתעורר כל בוקר עם כאבים ממש חזקים כשאני נושם. אחרי שאני קם מהמיטה ועוברת בערך רבע שעה עד חצי שעה זה נעלם. זה לא היה לפני הניתוחים... האם יש קשר? אילו בדיקות צריך לבקש מרופא המשפחה?
אני די לחוץ מכל האינספור כאבים הלא מוסברים האלו חודשיים אחרי הניתוחים.
שבוע טוב ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין צורך בבדיקות. מה שצריך זה משככי כאבים וסבלנות. ניתוחי בקעים יכולים לכאוב לאורך תקופה של חודשים.
ד''ר דני רוזין18/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דניאל18/08/2018וואי תודה על התגובה המהירה והמרגיעה :-)
מעריך את זה מאוד ד״ר!
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)