כאבים ממושכים באיזור המפשעות

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים ממושכים באיזור המפשעות
    רון
    22/10/2018

שלום,

בן 35 ובמשך כשבוע אני סובל מכאבים באיזור המפשעות \ אשכים (יותר בצד שמאל). עברתי סונר אשכים שיצא תקין וכמו כן התגלו 2 בקעים קטנים, אחד בכל צד. לטענת הכירורג הבקעים מורגשים תוך כדי בדיקה אך אינם נראים לעין וכנראה אינם מקור הכאב לאור היותם קטנים. מה מקור הכאב יכול להיות לדעתך? זה ממש מתסכל..
    בנוסף, האם מתיחה של המפשעות יכולה להחמיר את הממצעים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקעים קטנים בהחלט יכולים להסביר כאב כזה. מצד דני אם מדובר רק בשבוע-

ד''ר דני רוזין
    23/10/2018

כדאי להמתין עוד קצת, עם מנוחה ומשככי כאבים, כי אם הסיבה אחרת, כגון פגיעת ספורט, זה צפוי לחלוף. אם לא מסתדר תוך 4-6 שבועות יתכן ויהיה כדאי לנתח לתיקון הבקעים.
    מתיחות לא מסוכנות, אבל לא כדאי להרבות במשהו שמחמיר את הכאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ממושכים באיזור המפשעות

רון
    24/10/2018

תודה רבה לך על המענה המהיר.
    לקחתי כדור וולטרן 100 מ"ג שלא ככ תרם לכאבים, ובלילה רק קודאין הרגיע לי יחסית את הכאב. יש לציין כי הכאבים רק החמירו במהלך השבוע האחרון. האם 400 מ"ג ibuprofen יהיה יעיל יותר מוולטרן? בנוסף, כאבים כאלה אני יכול לסבול למשך ימים בודדים, לא שבועות. לא כדאי כבר לנתח ולסיים עם זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעתים מנתחים והכאב נשאר... אז עדיף למתח כשצריך.

ד''ר דני רוזין
    24/10/2018

איבופרופן יכול להיות יעיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו