סובל מכאבים באשכים ובמפשעה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• סובל מכאבים באשכים ובמפשעה
    אורח
    04/11/2018

שלום,

לפני כשלושה שבועות החלו לי כאבים באשכים (כאילו נתנו לי בעיטה). הכאב יותר באשך שמאל עם הקרנה למפשעות. בדיקת שתן תקינה. באולטרסאונד אשכים וריקוצלה עד 3 מ"מ והידרוצלה קלה באשך שמאל. אשך ימין תקין. לא נצפו בקעים מפשעתיים. בבדיקת כירורג - "רגישות מינמילית למישוש על פני 2 האשכים". כמו כן, לא נמצאו בקעים אך הבדיקה (כשהוא לחץ בצדדים ואמר לי להשתעל) הגבירה לי את הכאבים באיזור אז הוא אמר לי כי יכול להיות שמדובר בבעיה של אספקת דם ולחזור לאורלוג. למה הוא התכוון..? מה חוות דעתך לגבי הכאבים והמשך בירור?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההדמיה לא מדאיגה וכאב באשכים הוא מאד שכיח אז לא הייתי נלחץ

ד''ר דני רוזין
    04/11/2018

מאמירה לא מבוססת, והייתי ממליץ לא להעמיק בבדיקות כרגע, ולחכות עם קצת מנוחה ממאמצים ואולי משככי כאבים קלים עוד מס׳ שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובל מכאבים באשכים ובמפשעה

רועי
    04/11/2018

תודה רבה על המענה המהיר. נזכרתי שאני סובל מפרוסטיטיס כרוני עם הפוגות ארוכות אבל כשזה קורה הסימפטומים הם קושי במתן שתן וכאבים בפין. יכול להיות שזו הבעיה גם הפעם? האם זה יכול לגרום לרגישות באשכים וכאבים במפשעות? הגב התחתון גם כואב לי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט אפשרי

ד''ר דני רוזין
    04/11/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו