מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התכווצות שרירים חריגה בבטן העליונהגיא10/12/2018
היי,
מזה כשנה וחצי לפחות, בעת התמתחות לאחר ישיבה ממושכת או התכופפות, לעיתים הייתי חווה התכווצות שרירים חריגה בבטן העליונה, שלא הייתה מרפה אלא לאחר מס' דקות. זה היה קורה אחת לכמה זמן.
לאחרונה שמתי לב שבעת אימון בטן - לאחר סט אחד של כפיפות בטן, ההתכווצות החריגה מופיעה (לפרק זמן קצר מהפרצים הספונטניים שהיו קורים פעם ב..).
יש לציין כי תקופה ארוכה לא אימנתי את הבטן ישירות בשל התופעה הזו, ובאופן כללי אני מאוד בכושר ולא נמצא באימון יתר (מאמן כושר בהכשרתי).
הלכתי לייעוץ וצילום אולטרסאונד ולא עלו ממצאים.
אני לוקח תוסף מגנזיום במטרה לסייע בעניין, אך לא נראה שהדבר עוזר במיוחד. אני לא צורך מוצרי חלב (לאחרונה חזרתי), אז אני לא מקבל מספיק סידן להערכתי, אבל דווקא הייתי מצפה שזה יגרור את התופעה ההפוכה, בהינתן שאני לוקח מגנזיום.
מה ניתן לעשות כדי לברר את העניין?
בתודה רבה מראש,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מצטער, לא בתחום ידיעותי והכשרתי. מציע להתייעץ עם רופא ספורט.
ד''ר דני רוזין10/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוחחתי עם רופא ספורט והוא הציע לי להתייעץ עם כירורג
גיא10/12/2018קודם כל תודה על המענה המהיר!
שנית, שוחחתי עם רופא ספורט והוא הציע לי להתייעץ עם כירורג ציין שדברים באזור הבטן הם לא בתחום ההתמחות שלו :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה שאתה מתאר זה בתחום הפיזיולוגיה, ומבוסס על תחושה.
ד''ר דני רוזין10/12/2018בכירורגיה עוסקים לרוב בבעיות מבניות (כגון בקע), וזה ממש מחוץ לתחום.
אולי רופא בתחום נוירולוגיה שמתמחה בבעיות שרירים יוכל להסביר במה מדובר. או אולי מומחה בפיזיותרפיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההכוונה :) שבוע טוב שיהיה!
גיא10/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)