בקע קטן בצד ימין

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בקע קטן בצד ימין
    יובל
    27/12/2018

שלום
    לאחרונה הרגשתי כאבים במפשעה צד ימין,רופאת משפחה שלחה אותי לבדיקת us מפשעה-הבדיקה הראתה בקה מפשעתי קטן.
    הרופאה שלחה אותי לכירורג מומחה בתחום בכיר הוא בדק אותי טען שאין עדות לבקע מפשעתי מימין או בטבור.
    יש לי שאלה למה בבדיקה ראו שיש בקע קטן ואילו בבדיקת הפרופסור כירורגיה טען שאיו עדות לבקע מפשעתי מימין ובטבור.
    הפרופסור נתן לי טיפול של ארקוקסיה אבחנה שלו הייתה
    groin pain.
    שולח לך ממצאי בדיקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע קטן בצד ימין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש בקעים קטנים שרואים באולטרסאונד וקשה לאתר בבדיקה.

ד''ר דני רוזין
    27/12/2018

לעתים הם גורמים כאב אך הם אינם מסוכנים כלל ולכן פעמים רבות ניתן להימנע מניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע קטן בצד ימין

יובל
    27/12/2018

דוקטור שלום!
    תודה על תשובתך רציתי לשאול האם אפשר להמשיך לתפקד רגיל עם המצב הנ"ל? או צריך להגביל פעילות יומית כגון ספורט?
    האם זה יכול להחמיר הבקע הקטן?
    בברכה
    יובל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר ורצוי להתנהג כרגיל.

ד''ר דני רוזין
    27/12/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו