מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב ונפיחות באזור מעל עצם הזנב/גב תחתוןאיריס09/01/2019
שלום רב
אני בת 43 ולפני שבועיים היה לי דלקת/זיהום בדרכי שתן וקיבלתי מונורול (אבקה חד פעמית) ואנטיביוטיקה ציפרודקס 500 פעמיים ביום ל-7 ימים.
במהלך כל התקופה היו לי גם כאבי גב תחתון אך לאחר מס' ימים בנטילת הציפרודקס היה לי כאב בישיבה וגם בנגיעה מעל חריץ הטוסיק ואז הופיעה נפיחות בגודל אליפסה .
סיימתי אנטיביוטיקה ותרבית שתן היתה תקינה.....אך הנפיחות נותרה.
ברצוני לציין שאני נוטלת באופן קבוע הורמון דואביב בשל הפסקת מחזור.
אשמח לקבל את דעתך במה מדובר ? האם יש קשר כלשהו לתרופות? ןמה עליי לעשות?
עליי לציין שעשיתי צילום גב תחתון ואולטראסאונד באזור והיה תקין.
תודה מראש
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן ומדובר על אבצע פילונידלי, נובע מ״שערה הפוכה״ וטיפוסי לאיזור המתואר.
ד''ר דני רוזין09/01/2019בדיקת רופא לאבחן את זה, אם באמת יש שם מוגלה אז מנקזים, אם לא אז לפעמים זה חולף ולפעמים חוזר על עצמו ומנתחים לפתור את הבעיה. אבל כמובן שקודם צריך לאבחן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ונפיחות באזור מעל עצם הזנב/גב תחתון
איריס09/01/2019תודה על תשובתך המהירה.
שללו "שערה הפוכה" ואין מוגלה אמרו רק שכבת שומן.
האם מסוכן להשאר כך מבלי לעשות דבר?
ולאיזה רופא עליי לפנות?
תודה איריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ונפיחות באזור מעל עצם הזנב/גב תחתון
איריס09/01/2019תודה על תשובתך המהירה.
שללו "שערה הפוכה" ואין מוגלה אמרו רק שכבת שומן.
האם מסוכן להשאר כך מבלי לעשות דבר?
ולאיזה רופא עליי לפנות?
תודה איריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם נבדקת ואין שם דלקת אז ניתן פשוט לעקוב לראות מה קורה עם זה, לא נשמע מסוכן
ד''ר דני רוזין09/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ונפיחות באזור מעל עצם הזנב/גב תחתון
איריס09/01/2019תודה רבה לך, יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)