גוש בבית השחי בצד ימין

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• גוש בבית השחי בצד ימין
    יעל
    13/03/2019

שלום ד"ר,
    מזה כתקופה שאני מרגישה בזמן המקלחת גוש בבית השחי בצד ימין. לא בטוחה האם זהו המבנה של בית השחי או שזה באמת גוש ולכן לא ייחסתי לזה חשיבות. היום נגעתי בבית השחי כשהיד מורמת מעלה והרגשתי שוב גוש כזה או בליטה, בצד ימין. בצד שמאל זה לא מורגש. העובדה שאין סימטריה קצת מלחיצה אותי ואני תוהה האם יש סיבה לדאגה.
    אציין שזה מורגש רק כשהיד מורמת מעלה, כשהיד צמודה לגוף אני לא מרגישה כלום. אין כאבים באזור.
    לפני כ3 חודשים הייתי בבדיקת כירורג שד (בדיקה שגרתית) וזכור לי שהיא נגעה מעט מתחת לבית השחי- האם בבדיקה זו הם מאתרים גם גושים בבית השחי (ואז אני יכולה חהיות רגועה ולסמוך על הבדיקה שלה)?
    אציין כי אני כרגע בשבוע 36 להריון , בת 36, לא הייתי חולה לאחרונה (למעט וירוס לפני כחודשיים).
    האם יש צורך להיבדק בדחיפות?
    התכנון שלי להגיע לכירורג עוד כחודשיים (כחודש אחרי לידה) לבדיקה של בקע טבורי שיש לי. השאלה האם יש צורך להקדים. ובכלל האם יש סיבה לדאגה.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בבית השחי בצד ימין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לענות בלי בדיקה של המקום.

ד''ר דני רוזין
    14/03/2019

אבל התואר עצמו לא נשמע מדאיג או דחוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו