מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בליטה קטנה במפשעה ואי נוחות -המשךדנה15/05/2019
בוקר טוב ד"ר דני.... בהמשך לשאלתי מה 7.5.19 לפני כשבוע עשיתי פעילות גופנית (הליכה ) קצת יותר מהרגיל וביום למחרת הרגשתי כאבים לאורך המפשעה למשך יממה. לאחר מכן היתה הרגשה של אי נוחות ובמישוש שמתי לב שיש באזור צד ימין מעין בליטה קטנה (בגודל של גרגיר תירס) באזור השחלה. עשיתי בדיקות דם כלליות לפני חודש -תקין. בבדיקת שתן לפני יומיים - הכל תקין. נשלחתי גם לגניקולוג לבצע בדיקה+אולטרסאונד יצא תקין . בדיקת רופא משפחה- לדעתו מדובר בזיהום עקב הסרת שיער באזור בשעווה ונתן משחה FUSIDIC ACID ואמר שהבליטה ממש קטנה שייתכן שהיתה שם תמיד ורק עכשיו שמתי לב.אבל עכשיו זה מרגיש לי לא נעים
**עברו כבר שבועיים מאז השתמשתי במשחה ללא שיפור.... הייתי אצל כירורג שבדק וכתב: בבדיקה אכן בלוטת אינגואינליות דו צדדיות מעט מוגדלות אך תקינות ואינן חשודות - אין צורך בבירור. הבעיה היא שהמקום מאוד רגיש וכואב וזה מתסכל! יש עוד משהו שכדאי לי לבדוק? האם יכול להיות קשר לCIN 1 שנמצא במעקב גניקולוגי ? או בעיה אורתופדית ?
תודה על המענה המהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???? פספסת אותי???
דנה19/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא קשור לCIN שזה לא משהו פולשני. נשמע יותר כמו משהו תגובתי-
ד''ר דני רוזין19/05/2019לרוב מחכים קצת (מספר שבועות) לחכות לרגיעה ספונטנית אם אין מאפיינים חשודים בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה -שאלה נוספת
דנה20/05/2019תודה רבה ד"ר דני על המענה המהיר.
בהנחה שזה באמת משהו תגובתי זה אמור לכאוב? אי אפשר לקחת משהו להרגיע את המקום?
אתמול עשיתי ספורט והיום שוב אי נוחות רק בצד ימין(למרות שב2 הצדדים הכירורג אמר שיש נפיחות קלה )
אני באמת כבר מיואשת וכאובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר משככי כאבים כמו אדוויל, אפשר משהו מקומי כמו
ד''ר דני רוזין20/05/2019משחת וולטרן, לא סיבה ליאוש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)