שיהוקים לאחר ניתוח בקע

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• שיהוקים לאחר ניתוח בקע
    לי
    24/05/2019

אבי עבר ניתוח לתיקון בקע בדופן הבטן בשיטת לאפ בהרדמה כללית. לאחר 24 שעות החל לשהק בתדירות גבוהה המפריעה מאד. הוא כמעט ולא ישן. השיהוקים לסרוגין אך בתכיפות גבוהה ביותר. מה ניתן לעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיהוקים לאחר ניתוח בקע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שיהוקים לאחר ניתוח בקע

לי
    24/05/2019

יש לציין שעבר צילום בטן שיצא תקין. ללא חסימת מעי או הצטברות אויר בסרעפת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נובע מגרוי של הסרעפת, יתכן מגז הלפרוסקופיה והניפוח, ולרוב חולף תוך יום יומיים

ד''ר דני רוזין
    24/05/2019

אם לא מסתדר ניתן לנסות לטפל תרופתית- למשל בפנרגן, אבל זה ידרוש פניה למיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיהוקים קיצוניים

לי
    29/05/2019

שלום דר רוזין, אבי עבר תוך מספר ימים ניתוח נוסף , וזאת לאחר שאובחן בצילום ct חסימה של לולאת מעי מפותלת. הוא ארבעה ימים אחרי הניתוח ועדיין משהק בתדירות גבוהה עד כדי מחנק. מטופל באנהלציות ומקבל זריקת לרגטיל שלא בדיוק עוזרת. אבר גם אסמטי עם בקע סרעפתי. אשמח לעזרתך. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו