מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצירות קשה בזמן טיפול כימותרפילימור28/07/2019
שלום,
אני אחרי ניתוח,(סרטן השחלה) והתחלתי לקבל טיפול כימותרפי(קרבופלטין + טקסול).
כתוצאה מכך, ומהתרופות נגד הבחילה (אקינזאו)- קבלתי עצירות קשה מאוד, עד כדי כך שנאלצתי להגיע לבית חולים, לצורך הוצאת אבני צואה+חוקן.
ע"פ הוראות הרופא שטיפל בי בביה"ח- כירורג, הוא אמר לי שאקח במשך שבוע אבילק+ שמן פרפין במקביל לכך, ולאחר שבוע שאמשיך באופן קבוע רק בשמן הפרפין.
השאלה שלי:
האם במקום האבילק(שהוא מתוק מאוד ומדי), אני יכולה להשתמש
בנורמלקס? האם להשתמש על בסיס יומי בשמן פרפין?
איך אני יכולה לנסות ולהמנע מכל הנושא של העצירות הקשה שקרתה לי ? (מלבד באמצעות תזונה מתאימה).
תודה על כל עצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן ניתן. יכולה גם לקחת תוספת נורמלקס מניעתי לפני הטיפול.
ד''ר דני רוזין28/07/2019את השמן ממליץ
להמשיך, וניתן לתאם מינונים לפי התגובה. וכמובן התאמת תזונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
לימור29/07/2019תודה על תשובתך, ורציתי להבין- האם במקום האבילק, אני יכולה לעבור לנורמלקס ? להחליף ביניהם ? הבנתי גם שאת הנורמלקס ניתן לקחת על בסיס יומי - זה נכון ?
שוב תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתן להחליף ביניהם. ולרוב בעת הטיפולים כדאי להמשיך כדי לא להגיע שוב למצב שהיית בו,
ד''ר דני רוזין29/07/2019אבל כשחוזרים לאיזון בפעולות המעיים אפשר לפחית מינונים, להשתמש רק בתכשיר אחד- רק שלפני טיפול להעלות שוב מניעתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
לימור29/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)